Sunnuntaista sisustuspohdintaa

Suloista sunnuntai-iltaa! Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut hyvin. Minä olen pohdiskellut taulujen sekä muiden kiinnitettävien paikkoja (meiltä puuttuu vieläkin kokovartalopeili sekä kodinhoitohuoneeseen on ollut ikuisuuden jo mietinnässä pari hyllyä). Tässä kotona olossa on se huono puoli, että sitä saa koko ajan uusia ajatuksia päähänsä kodin sisustuksen suhteen. Saa nähdä onko tämä kotimme sisustus koskaan valmis ;D

 

 

No toistaiseksi minulla ei kuitenkaan ole ideoinnin lisäksi päivissä yhtään aikaa muutella sisustusta, siitä huolen pitää tämä meidän ikiliikkujamme! Pari päivää sitten hän oppi jo kiipeämään portaitakin, joten minulla riittää vahtimista.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *