Eläinvalaisin lastenhuoneessa

Poikamme huone kaipasi lisää jotain hauskaa sisustukseensa ja niimpä sinne muutti kani ja kettu. Kettu pääsi pöydän ääreen ja kani ”yöpöydälle” sängyn viereen. Nämä hauskat origamivalaisimet sain yhteistyön merkeissä Jollyroomilta. Valaisimia löytyy myös värillisinä, mutta tyylilleni uskollisena valitsin pojallemme valkoiset valaisimet. Yritin kuvata näitä hieman hämärässä valossa, jotta kuvista näkyisi niiden kaunis pehmeä valo. Pidän lamppuja päällä usein iltaisin, jotta pojan ei tarvitse käydä unille pimeässä huoneessa. Valo on kaunis ja riittävän himmeä iltaiseen rauhoittumiseen.

 

Kani/pupuvalaisinta olinkin jo pidempään miettinyt pojan huoneeseen, mutta kettu valikoitui mukaan ihan koiramme takia, tuo muistuttaa hauskasti Zorro -vanhustamme.

 

Halusin starttaa uuden vuoden kiittäen teitä lukijoita, joten valaisimien tiimoilta Instagramissani @placefordreams käynnistyy pian arvonta, jossa voit voittaa yhden vapaavalintaisen origamivalaisimen (koko valikoima täällä).

 

*Yhteistyössä Jollyroom.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *