Pölyttyvä työnurkkaus

Tässä työpiste, jolle olisi mukava joskus istua alas ihan ajan kanssa.. Kummasti tämä vauva-arki vaan vie päivistä leijonanosan ja loppu meneekin levätessä 😉 Nyt päätin kuitenkin olla stressaamatta rästihommista ja sen sijaan keskittyä 110% perheeseen. Joulusiivouskin saa olla ihan perus viikkosiivous sen kummempia miettimättä. Onnea on mies, joka kokkaa kaikki jouluruoat ja saan istua vaan valmiiseen pöytään nauttimaan.

Toivottelen sinnekin stressitöntä joulunodotusta!

4 kommenttia “Pölyttyvä työnurkkaus

    1. Kiitos Heidi! Pöydän levy on teetetty ja jalat Ikean pukkijalat. Ollut aivan ihana pöytä, mutta nyt kun meillä liikkumista harjoitteleva pikkuinen, niin ehkä vähän vaarallinen 😆🙈 Pitäisi hankkia joku turvallisempi varmaankin 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *