Breden Kids

Tänään pyörähtää minun Instagramin(@placefordreams) puolella käyntiin arvonta, jossa voit voittaa 70€ arvoisen lahjakortin Breden Kids -merkin tuotteisiin.

 

Breden Kidsin valikoimista löytyy vaatteita niin lapsille, kuin aikuisille, joten älä anna nimen hämätä. Breden Kids on syntynyt äidin tarpeesta suunnitella lapsille laadukkaita asusteita sekä vaatteita. Mallistosta löytyy mm ihania merinovillatuotteita, jotka ovat kyllä ulkoilevan perheen must tuotteita talvella!

Ylläolevassa kuvassa pojallamme on päällä tämä merinovillavuorellinen jumpsuit.

Meidän suosikkeja on mm tämä hattuhuivi (alemmassa kuvassa). Hattuhuivi helpottaa pukemista, kun tällä saa niin pään, kuin kaulankin suojaan kylmältä ilmalta. Tämä on nopea pukea päälle päiväunille mentäessä ja pitää pikkuisemme ihanan lämpöisenä.

Ja kuinka suloinen onkaan tämä heidän Jolly tonttulakki! Mielestäni aivan syötävän suloinen versio perinteisestä tonttulakista. Tämä on ihanan pehmoista trikoota, joten lakki on mukava vauvan / lapsen päässä.

Bodypuku MJORN sopii parhaiten kylmempiin säihin, koska se pitää lapsen lämpimänä. Jos vauvan iho hikoaa, merinovilla imee ylimääräisen kosteuden ja säätelee kehon lämpötilaa siten että vauvalle ei tule kylmä. Merinovilla on pehmein villa ja samalla antibakteerinen. Sen vuoksi se on paras valinta lapsille, joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho.”

Meidän poikamme on kova hikoilemaan, joten tämä alla oleva merinovillapuku ollaan puettu päiväunille usein ihan suoraan vaipan päälle. Hänellä on melko herkkä iho, mutta tämä puku on tosiaan ihanan pehmoinen ja sen voi hyvin pukea suoraan ihoa vasten.

Jos pohdiskelette merkin kokoja, niin meidän 74 kokoa käyttävälle pojalle tämä 74/80 on juuri sopiva ensimmäiseksi kerrokseksi. Ylimmässä kuvassa MAJOR jumppiksesta meillä on taas seuraava koko 86/92, joka menee muiden vaatteiden päälle helposti sekä toki hihoja ja lahkeita on kääritty kerran.

 

Arvontaan voit siis osallistua seuraavan viikon ajan. Tarkemmat ohjeet löytyy Instagramin @placefordreams puolelta arvontakuvasta.

 

*Yhteistyössä Breden Kids

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *