Suloinen tarina sinusta

Tämä vauva-aika juoksee niin kovin vauhdilla. Meidän pieni on pian jo puolivuotias ja hämmästelen päivittäin hänen uusia taitojaan ja valtavan nopeaa kehitystä sekä kasvua. Katselen aina silloin tällöin niitä ihan ensimmäisten kuukausien kuvia ja ihmettelen tätä kaikkea ihanaa mitä pikkuinen on tuonut maailmaamme. Tämä kaikki kasvu tuo myös mukanaan sen, että sitä niin helposti unohtaa niitä pienen elämän ensimmäisiä kertoja; ensimmäinen hymy, ensimmäinen nauru tai ensimmäinen kääntyminen.

Sain meidän vauvakuvat ottaneelta Elinalta (linnolahtiphotography.com) tämän mitä ihanimman Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan. Meiltä puuttuikin vauvakirja kokonaan, joten tämä kaunis kirja tuli todella tarpeeseen. Olen tätä täyttänyt nyt näin jälkijunassa, mutta onneksi puhelimessa on päivämäärillä varustettuja kuvia sekä videoita niistä ensimmäisistä hetkistä. Muuten olisin jo ehtinyt unohtaa, että minkä ikäisenä niitä suuria ensimmäisiä hetkiä koimme. Nyt onkin ihan mahtavaa, että mikään ei enää unohdu, kun täytän kirjaa tasaiseen tahtiin. Sinne täytin jo mm vauvan ensimmäisen ulkomaanmatkan tarinan sekä pian täyttyy myös sivu pienen ensimmäisestä joulusta.

 

 

Vaalea vauvakirja sisältää kauniita kuvia ja valmiiksi aloitettuja lauseita, joihin on helppo jatkaa tarinan kertomista omasta tärkeästä pienestä. Kirja on taitettu siten, että sivuille kirjoittaminen on helppoa. Kirja sisältää tyhjiä sivuja valokuvia varten sekä etukannen alta paljastuu pieni pussukka kuvia varten, jotka odottavat sivuille kiinnitystä. Minulla onkin vielä to do -listalla teetättää kuvia tuonne väleihin meidän oman pienen tarinaa kuvittamaan. Onneksi meillä on kauniita Elinan ottamia vauvakuvia, joista ihan kaikkia ei voi laittaa seinälle esiin, niin ne pääsevät tuonne kirjan väliin.

Kurkkaa Elinan nettisivuilta – linnolahtiphotography.com, lisää tästä Suloinen tarina sinusta -vauvakirjasta sekä Elinan valokuvauspaketeista. Kirjan jälleenmyyjät löydät täältä. Tämä muuten ihan täydellinen joululahja odottavalle ystävälle / sukulaiselle!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *