Kylpyhuone

Täällä yläkerran kylpyhuoneessamme on ihanasti tilaa koko perheelle. Jaksan edelleen ihastella tuota lattiaamme, vaikka ollaan asuttu täällä pian jo vuosi! Hui miten aika juokseekaan vauhdilla ja kuinka paljon elämä on muuttunut vuodessa. Poikamme muuten rakastaa tuota isoa peiliä! Meiltä puuttuu kotoa vielä kokovartalopeili, joten tuon edessä onkin sitten hauskuutettu pientä päivittäin.

 

Vinkkinä muille vaipanvaihtajille, että kannattaa hankkia noita Ikean pikkupyyhkeitä kasa pesuja varten. Helppoa kuivata pikkuinen noihin ja heittää pyyhe sitten pesuun. Meillä ainakin valkopyykkiä pestään niin usein, että pyyhkeitä sitten aina puhtaana, eikä tarvitse miettiä mihin oli pientä kuivattu.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kylpyhuone

    1. Meillä iso kasa niitä pieniä kaikkein halvimpia n 0,5€/kpl valkoisia pyyhkeitä. Normi käyttöön tuo olisi varmaan ihan liian ohutta materiaalia, mutta pepun kuivaukseen just täydelline , eikä hinta paha! En löytänyt ikean sivuilta nopealla vilkaisulla, mutta tavarataloissa niitä aina suht edessä esillä.
      Ikeasta kannattaa muuten ostaa myös lastenosastolta sellaisia kosteussuojia, on ihan parhaita vaikkapa suojaamaan sänkyä jos imettää makuultaan yms 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *