Aikuisten koti vai mukava löhöpaikka

Nämä kuvat napsin jo viime viikolla tästä meidän löhöilypaikasta. Nyt maisemat taustalla ovat jo ihanan lumiset joten olipas hyvä, että ehdin asentamaan ulkovalot ennen lumen tuloa. Nyt vain toivotaan, että tästä talvesta tulisi mielummin luminen, kuin märkä ja pimeä!

Hauskaa muuten, että lapsen tulon jälkeen ei telkkaria ole juuri katseltu. Tekisi mieli jopa kääntää nojatuoli ja sohva toisin päin, jotta maisemaa voisi ihastella sammuksissa olevan telkkarin sijaan. Vaikkakin välillä pienen nukkumaan menon jälkeen sitä on ihana löhötä ”nollat taulussa” sohvalla jonkun hölmön tv-sarjan parissa (tätä on kuitenkin tapahtunut vain pari kertaa tässä reilun 5kk aikana, sillä väsyneenä sitä sammuu äidillä lamput pienen kanssa samaan aikaan).

Tässä sitä samalla olen miettinyt, että tämän uuden elämän myötä mekin voisimme hankkia jo sellaisen ”aikuisten sohvan”, joka on silmälle kaunis, mutta missä ei voi löhöillä mukavasti ;D Aina ennen sisustusta on määrittänyt mahdollisimmat mukavat tv:n katseluominaisuudet täyttävät huonekalut. No silti en luovu unelmastani Boknäsin Heaven sohvaa kohtaan!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Aikuisten koti vai mukava löhöpaikka

  1. Kolmen lapsen äitinä havaitsin juurikin päinvastaista: kun hankimme oikein kivan ison löhösohvan, kaikki lapset, jopa se 14v teini, haluavat nykyään viettää kotona aikaa olkkarissa omien huoneiden sijaan. Huomattavasti perheystävällisempi ratkaisu 😉

    1. No ihana kuulla ❤️ Ehkä se on nyt vain tämä vaihe pienen lapsen kanssa, kun ei ehdi juuri alas istua. Mutta tuohan on aivan ihanaa, että koko perhe viihtyy siellä mukavalla sohvalla yhdessä ❤️ Eli vahvistit nyt entisestään minun haaveita siitä Boknäsin Heaven sohvasta, se olisi juuri sellainen koko perheen löhöpaikka 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *