Etuovella

Kysyin viime viikolla Instagramin puolella, että joko kausivalot saa viritellä ja 97% oli sitä mieltä, että nyt on jo aika niille. Muuten jouluun liittyvät koristeet ja valot virittelen vasta sitten 1.adventtina. Nämä suloiset pikku kuuset ostin Ikeasta ja ne pääsivät koristamaan etuoveamme. Nuo valot lyhdyn sisällä hankittiin aikoinaan minikuuseemme, kun vietimme joulua Ranskassa. Tähtivalot ei muuten ole enää mieleeni, mutta noista tulee ihania muistoja mieleen. Ollaan vietetty mieheni kanssa niin monta joulua matkoilla tai muuten ulkomailla, että nautin suunnattomasti joulun vietosta nykyään kotona. Jatkossa varmasti vieläkin enemmän, kun pienemme alkaa ymmärtää joulun päälle. Voittekin siis arvata, että blogissa tulee näkymään joulufiilistelyä tänä vuonna aiempia enemmän.

 

PS Pahoittelut teille, keillä kuvat näkyivät väärinpäin. Julkaisin tämän puhelimellani, jossa kuvat olivat oikein päin, joten oli ”hauska” yllätys niiden olevan poikittain täällä koneen ääressä lukiessa 😀

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Etuovella

    1. Kieltämättä tuli taas tänään kaupoilla katseltua myös tähtivaloja ;D Mutta nuo esiin kaivaessani en syttynyt, haha ota tästä omasta mausta selvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *