Espanja

Kotona ollaan reissusta ja pakko heti mainita, kuinka hyvin minimme ensimmäinen matka meni. Hän nukkui paremmin, kuin kotona ja oli niin super tyytyväinen reissaaja koko matkan ajan, että tämä äiti vain ihasteli helpottuneena menoa. Ilmat olivat täydelliset pienelle, ei liian kuumaa, mutta kuitenkin ihanan lämmin niin ei tarvinnut pukea/riisua koko aikaa. Eli tuo Espanjan ”talvi” sopii erinomaisesti perheen pienien lämpötilaksi jos pohdiskelet sopivia etelän kohteita teidän perheelle.

Oli muuten melkoisen täydellinen ajoitus käydä hakemassa vähän väri- ja aurinkoterapiaa niin jaksaa täällä pimeydessä puskea. Tässä vähän kuvien muodossa väriterapiaa tännekin.

Nuo meidän matkarattaat oli muuten ihan superit! Mini viihtyi niissä todella hyvin ja rattaita oli ihanan kevyt työntää. Reissun jälkeen olenkin käynyt noilla jo ostoksilla useamman kerran ja vihdoin meillä on selvitty shoppailuista ilman vaunukiukkuja! Pieni haluaa selvästi nähdä muutakin, kuin äidin kasvot  ;D

Pienen must jutut matkalla oli muuten kunnolliset aurinkolasit, lierihattu ja vaaleat ohuet peittävät vaatteet!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Espanja

  1. Kivat kuvat, missä päin olitte?
    Italiassa Adrianmerellä oli myös vielä +20 ja +18C länpötiloja lokakuussa. Ei rantakelit mutta kuitenkin sopiva ilma ja aurinkoa 🙂 niin ja vähemmän turisteja, kun turistimassat vyöryvät lähinnä kesällä

    1. Kiitos ❤️ Olimme Torreviejassa ja tosiaan tuollakin jo paikat autioituneet tähän aikaan vuodesta! Rannoilla oli vielä auringonottajia sekä porukkaa uimassa, kun lämpötilat kuitenkin paljon suomen kesää paremmat 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *