Parempia unia uudessa pinnasägyssä

Viikko sitten vaihdoimme pojallemme isomman pinnasängyn ensisängyn tilalle. Hän on niin kova liikkumaan, että tuo meidän ihana ensisänky kävi jo pieneksi pikku touhuilijalle (pituuden puolesta se olisi vielä mennyt pidempäänkin). Samalla kerralla päätimme kokeilla myös siirtää poikaa omaan huoneeseensa. Kuten kuvista myös näkyy, vaihtui myös pojan huone toiseen. Olen pohdiskellut miljoona kertaa, että kumpi huoneista olisi pojalle parempi ja lopulta päädyin vielä kertaalleen vaihtamaan hänen tavaransa toiseen huoneeseen.

Päädyimme valikoimaan Jollyroomin valikoimista tämän kauniin valkoisen pinnasängyn. Harmaakin värinä hieman kutkutti, mutta valkoinen on niin ajaton, joten siihen lopulta päädyttiin. Pojan sävyjä on tuotu huoneeseen sitten tuon ”perintöauton” lisäksi tekstiilein.

Alkuun vauvan huone ei kaipaa muuta, kuin sängyn sekä mukavan nojatuolin jossa imettää ja sylitellä.

Tässä JLY Dream Lux Dropside pinnasängyssä saa laidan laskettua sekä pohjan säädettyä kolmeen eri korkeuteen kasvavan lapsen myötä. Laidan lasku ominaisuus vielä sen takia, jos omassa huoneessa nukkuminen ei olisikaan onnistunut ja olisimme ottaneet tämän uudenkin pinnasängyn vielä meidän sängyn viereen. Meillä tuo sängyn pohja on nyt korkeimmassa asennossa, sillä poikamme liikkuu vasta kääntyen. Kunhan hän oppii istumaan, lasketaan pohjaa taas. Seisomaan oppiessa lasketaan sitten viimeistään pohja ihan alimmalle tasolle. Sängyn materiaali on puuta, joka oli itselleni yksi tärkeä valintakriteeri.

Myös Holger nalle muutti pojan uuteen huoneeseen.

Meillä nämä uudet nukkumisjärjestelyt auttoivat toden teolla levottomiin öihin! Nyt poikamme herää hyvinä öinä vain kaksi kertaa, kuin aiemmin normaalia oli neljä kertaa. Toki pienen ehdoilla mentäessä välillä tulee myös poikkeuksia ja heräillään enemmän sekä nukutaan levottomasti. Tämä muutos parempaan on varmasti johtunut myös siitä, etten äitinä herää joka ikiseen pikkuiseen inahdukseen ja omilla toimillani herätä vielä nukkuvaa lasta. Askel askeleelta siis kohti kokonaisia yöunia.

 

Jos jäit ihastelemaan meidän petivaatteita, niin niistä tulossa oma postaus pian!

 

Pinnasänky saatu Jollyroom.fi verkkokaupasta yhteistyön merkeissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *