I Love Me messulippuarvonta (pikana)

Minulla mennyt viikot niin sekaisin, että unohdin jo lähes arpoa muutaman lipun I Love Me messuille! Tässä siis pika-arvonta messuilemaan, arvontaan kaksi lippua (kaksi erillistä voittajaa). Kommentoi alle ihan mitä haluat, kunhan jätät kommentin yhteyteen toimivan s.postin jonne saan toimitettua lipun.

Arvonta päättyy keskiviikkona puoleltaöin ja arvon voittajan torstaina!

(Vanhoja kuvia kuvituksena, koska meidän pieni ei antanut kuvailumahdollisuutta tänään) ;D

*Liput messuarvontaan saatu blogin kautta.

Elina / Place for Dreams - -

34 kommenttia “I Love Me messulippuarvonta (pikana)

  1. Rakastetaan itseämme ja vietetään ihanat messut. Hyvinvointiin ja onnellisuuteen kannattaa panostaa, elämme vain kerran. Hyvää syksyä blogin kirjoittajalle☺

  2. Olis aivan ihana päästä parhaan ystävän kanssa viettämään laatuaikaa syksyn pimeyden keskellä, mukana arvonnassa siis!😊

  3. Hei! Toivoisin lippuja jotta voisin viedä teini-ikäisen tyttäreni messuille. Hän voisi saada oppia ihonhoitoonsa kärsiessään hankalasta aknesta. Messuilta voisi löytyä jotain hoitavia aineita hänelle kotiin viemisiksi ja mielikin piristyisi siinä samalla!

    1. Tsemppiä tyttärellesi taistelussa ihon kanssa! Tiedän kaiken tuosta inhottavasta taistelusta ja kaikki sympatiani tyttärellesi. Suosittelen lämmöllä Simona´s hoitolaa Helsingissä, josta monien muiden hoitolakokemusten jälkeen sain vasta asianmukaista hoitoa omaan ihooni. Postauksiani näistä hoidoista ja muista taisteluistani löytyy kategorian kauneus alta.

  4. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvoin voittajat torstaina jolloin meilasin heille liput. Pahoittelut, että en ehtinyt aiemmin tänne ilmoittamaan tästä. Mielelläni olisin antanut liput teille kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *