Palautuminen synnytyksen jälkeen

Tässä vanhoja kuvia kesältä, jotka vauvan ja minun ensimmäiseltä lounasreissulta sitten synnytyksen. Kaikki palautuvat raskaudesta sekä synnytyksestä omaan tahtiinsa ja itse en ole vieläkään ”omissa mitoissani”. Hassua kuitenkin katsella kuvia, joissa kiloja oli vielä melkoisesti jäljellä. Palaisin halusta alkaa taas treenaamaan enemmän, mutta toistaiseksi kevyt lenkkeilykin saa aikaan niin kovia kipuja, että kunnon treeneihin on vielä matkaa.

Maksoin itselleni Hyvinvointistudio Lupauksen äitikurssin, joka oli suuri pettymys. Luulin saavani siitä eväitä erilaiseen treenaamiseen, koska vanhojen tuttujen treeniliikkeiden huomasin monien olevan liikaa kropalleni. Tuolta äitikurssilta en kyllä saanut mitään uutta tietoa, mutta tulipahan todettua ettei nuo nettikurssit kannata.

Täällä siis otetaan pieniä askelia kohti vanhoja mittoja vaunulenkkien ja kevyen lihastreenin muodossa. Sentään nyt tuntuu, että tuo kaikki turvotus on poissa.

Miten siellä ollaan palauduttu raskauden ja synnytyksen jäljiltä? Vinkkejä otetaan vastaan 🙂

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *