Makuuhuoneen syysmaisemat

Makuuhuone ei liity tähän tekstiin muuten, kuin unettomuuden suhteen. Täällä taitaa pieni tehdä hampaita ja meno sen mukaista. Oikein naurattaa, kun miettii aikoja, kun mukamas maanantaisin oli ”niin väsynyt”, vaikka oli nukkunut vaan koko viikonlopun. Eipä tässä siis muuta, kuin lataamaan energiaa aurinkoisista rapsakoista syyspäivistä pitkien kävelyjen muodossa.

Asia jota pohdin usein on muuten blogin nimen muuttaminen. Silloin aikoinaan blogia aloittaessa mietin nimen vain sisällön kautta. Blogissa haluaisin unelmoida asioista ja niinhän sitä tuli tehtyä. Unelmat ovat kuitenkin muuttuneet ihan radikaalisti. Jos aiemmin unelmat olivat usein materiaa, olisi nyt unelmissa kokonaiset yöunet 😀 No aina, kun alan pohtimaan uutta nimeä blogille, tajuan etten keksi mitään kivaa ja tyydyn vanhaan. No tietyllä tavalla tämä blogi on edelleen paikka unelmilleni, vaikkakin erilaisille sellaisille.

Tämän postauksen myötä haluan lähettää extra annoksen energiaa muille unettomille!

Onnea on muuten pojan maailman paras täti, kuka tuli pienen kanssa vaunukävelylle siten, että vanhemmat ehtivät siivoamaan ja hoitamaan kaupassa käynnit. Kiitos siis vielä avusta!

 

 

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Makuuhuoneen syysmaisemat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *