Auringonloistoa ruokatilassa

Lokakuun ensimmäinen postaus ja kuvissa syyskuun auringonloistoa ruokatilassa- ja alakerassamme. Vitsit miten kauniista syyssäistä saatiin viime viikolla nauttia, toista ollut tällä viikolla. Tänään kastuin ihan kunnolla, kun liikuin rattaiden kanssa tuolla kaatosateessa. Kylmät säät saivat minut etsimään paksumpia takkejani, joista jopa kaksi on kadonnut kokonaan. Nyt pitäisikin löytää joku kiva polvipituinen kevytuntuvatakki näihin kylmiin ilmoihin. Tästä huolimatta ihaillaan vielä kerran tätä kaunista auringonloistoa.

(Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte kivoja mustia polvipituisia kevytuntuvatakkeja!)

Kuvista poiketen pihallamme on jo siivottu kesäkukat pois ja pian olisi aika siivota myös ruokaryhmä ulkoa pois.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Auringonloistoa ruokatilassa

    1. Kiitos Nanna 🙂 On kyllä, kuin taulut nuo vaihtuvat maisemat! Ehkä siksi onkin vaikeaa ripustella kodin seinille mitään muita tauluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *