Portaikossa

Tässä yksi kuvakulma kotoamme, jossa aina ihastelen maisemia. Noustessa yläkertaamme avautuu ikkunoista upeat maisemat ja näiden kuvien myötä taitaa olla todettava, että syksy nousi heittämällä suosikikseni mitä tulee ikkunanäkymiin.

Syksyn myötä kotona on jo hämärää, vaikka ulkona vielä aurinko paistaa. Tekee todella mieli kääriytyä lämpöisiin neuleisiin ja sytyttää kynttilät palamaan. Työhuoneemme on edelleen keskeneräinen (niinkuin taitaa olla moni muukin huone), mutta en vain halua tukkia tuota huonetta tavaroilla, koska menettäisin maisemani. Tästäkin syystä syntyi lopulta päätös sisustaa (tuo aiemmassa postauksessa näkynyt) pienempi huone pojalle ensimmäiseksi omaksi huoneeksi. Ehkä teen tästä toisesta hänelle leikkihuoneen sitten, kun hän hieman kasvaa, niin voidaan yhdessä ihastella täällä muuttuvaa luontoa.

Tänä viikonloppuna olis myös sisustuksellisia tavoitteita! Pitäisi v i h d o i n saada ripustettua pari taulua seinille ja postissa odottelee myös pojan uusi sänky. Jospa ehdittäisiin myös tekemään hieman pihahommia. Näiden myötä toivottelen hyvää viikonloppua sinne!

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Portaikossa

  1. Ihanat näkymät ikkunoista! Mulle kaikki näkymät ja maisemat on jotenkin tosi tärkeitä. Siksipä oon onnellinen, että tuoreen uuden kodin isoimmista ikkunoista näkyy metsää eikä esim. naapuritaloja! 🙂

    1. Joo ollaan kyllä nautittu mielettömästi näistä maisemista! Varsinkin nyt kun minäkin olen kotona vauvan kanssa, niin kivempi katsella metsämaisemia, kuin juuri niitä naapuritaloja! 😊

    1. Ollaan kyllä nautittu näistä näkymistä! Jos mahdollista joskus seuraavaan kotiin teilläkin, niin suosittelen! On muuten sata kertaa helpommat pestäkin, kun ne perinteiset kaksinkertaiset pikkuikkunat 👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *