Vauvan syysvaatetta ja IG arvonta

Aurinkoista sunnuntaita! Meidän pojat antoivat tämän väsyneen äidin nukkua tänä aamuna pitkään ja mikäs parempaa! Tuohon päälle vielä rauhallinen aamupala ja ensimmäinen pressokahvi sitten raskauden. Kyllä sitä on taas ihan uusi ihminen tämän jälkeen.

Ajattelin hihkaista vielä täällä blogin puolella, että huomenna päättyy Instagram arvonta (@placefordreams), jossa voit voittaa itsellesi tällaisen kuvissa näkyvän suloisen raskauskeijun tuttinauhan. Kuvissa lisäksi vauvan syysvaatteita, joista suurin osa hankittu jo ennen vauvan maailmaan tuloa. Hauskaa miten pieleen sitä suurimmaksi osaksi arveli kokoja, niin vaan tuo ”pikkuisemme” käyttää reilu 3kk iässä 68 vaatetta (kuvan Zaran neulehousut jo 74 kokoa). Meillä oli valmiina suurimmaksi osaksi vain kokoon 68 saakka (ihan muutamia 74 vaatteita tuon lisäksi), joten ostoksillehan tässä saa taas mennä 🙂

Söpöyskertoimet katossa tämän suloisen hatun suhteen, jonka äitini oli tehnyt yli 30-vuotta sitten veljelleni! Voi kumpa itsekin osaisi!

 

UGGit hankin viime marraskuiselta NYCin matkalta ja ne lämmittääkin sitten koko talven ajan vauvan jalkoja, ennen siirtymistä muunlaisiin kenkiin.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *