Syksyn sävyä

Omalta osaltani Habitare löydöt jäivät melko pieniksi, kun ihan keskittymiskyky ei ollut sataprosenttinen. Jotain kuitenkin sieltä löysin kotiimme ja se tulee sametin muodossa. Enpä olisi uskonut muutama vuosi takaperin, että hurahtaisin samettiin näin paljon. Koska tämäkin voi olla ohimenevää, niin en nyt heti uusi sohvaryhmäämme samettiseksi, vaan aloitan hillitymmin. Annon osastolta löytyi nämä isot pehmoiset siniharmaat samettityynyt, joiden päällä ottaa kuulkaas makoisat päikkärit. Nyt on siis jo hieman tummempaa syksyn sävyä saatu kotiimme.

Kylkiäisenä saimme tämän vaalean kangaskassin, joka on muuten ihan paras paikka piilottaa riemunkirjavat leikkimatot! Kun leikkimatot ovat käytössä, on kangaskassi helppo laittaa pois esiltä, sillä se menee niin pieneen kasaan. Kassi on taas tarpeeksi suuri, jotta leikkimattoja piilottaessa menee ne maton kaaretkin sen sisään näppärästi. Näin edes pienen hetken kotona on taas hieman siistimpää 😉

Sieltä se muumimatto pilkottaa.

 

Tyynyt ei kuitenkaan vielä riittäneet, vaan nyt pohdin jo jotain taulua / maalia tuohon sohvan takana olevaan seinään. Noiden vaaleanpunaisten tyynynpäällisten tilalle haluaisin myöskin samettiset vanhan roosan sävyiset tyynynpäälliset. Jos sinun silmiisi on jossain sellaisia osunut, niin vinkkejä saa antaa!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Syksyn sävyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *