Habitare 2017

Kävimme tänään Habitaressa ja vaikka tuo minun pieni ei ollut ihan messufiiliksissä, niin sain onneksi muutaman kuvan silti napattua (kiitos äidilleni poikamme viihdyttämisestä!). Habitare on tänä vuonna mielestäni nostanut tasoaan reippaasti. Osastoilta sai ihan oikeasti inspiraatiota ja mielestäni osastoihin oli panostettu paljon aikaisempaa enemmän. Tässä siis muutamia palasia tämän vuoden Habitaresta.

Laverisänkyjä / sohvia oli monilla osastoilla. Tämä ylläoleva kelpaisi meillekin vierasvuoteeksi.

Annon paluu oli yksi messujen kohokohdista. Jos et pääse Habitareen Anno ostoksille, niin kuulemma Vantaan Hobbyhall myy sitä myös! Tämä oli todellinen yllätys, mutta positiivinen sellainen. Jotain tuolta osastolta löytyi meidänkin kotiin ja nimenomaan sitä pikku syysfiilistä, josta edellisessä postauksessa mainitsin.

Ikean osaston mattamusta keittiö oli upea!

Dekon osastolla (ja Havin, josta ikäväkseni en saanut kuvaa) oli käytetty tämän hetken hittimaaleja, näitä oikein tummia upeita sävyjä!

Tuoreena äitinä olin iloinen myös perheen pienempien osastoista, niin suloisia juttuja löytyi lapsille useammilta osastoilta.

Pikku miinus tosin messukeskukselle. Hoitohuoneita ei ollut, ei edes vaipanvaihtopisteitä. Kävin kysymässä infosta asiaa ja kuulemma molemmat hoitohuoneet olivat sellaisilla alueilla, jotka oli yleisöltä eristetty. Tuntui kuitenkin siltä, että noin 50% messuväestä oli liikkeellä lastenrattaiden ja kyytiläisten kera (aamupäivällä), joten melkoinen puutos monille. Vinkkinä siis muille imettäjille, sisäänkäynnin takaa pääsee toiseen kerrokseen, jossa luentotiloja sekä lehdistöhuone. Tuolla on ihan kaikille avoin aula, jossa ainakin me saimme ihan rauhassa hoivailla pikkuista. Vaikka itse imetän aina suojan alla, ei se silti ole kivaa puuhaa ihmispaljoudessa :/

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Habitare 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *