Syksyn ensimmäinen

Syksy on toden teolla nyt täällä, sen huomaa iltojen ja aamujen pimeydessä. Pakko kyllä myöntää, että pidän paljon enemmän näistä kylmemmistä vuodenajoista. Ilma on raikkaampaa ja saa sytyttää kynttilöitä pimeydessä. Toki kesästäkin nautin, mutta joka vuosi fiilistelen syksyn tuloa paljon enemmän. Minussa on ehkä pientä kotihiiren vikaa, sillä on vain niin ihanaa kääriytyä sohvannurkkaan viltin sisään kynttilänvalossa. Lenkillä käydessä ilma on niin ihanan raikasta ja luontokin on upea syksyisin. Joo etten vaikuta ihan höperöltä niin kyllä koiran tassujen pesu joka ikisen lenkin jälkeen ja ainainen vesisade hieman hetkittäin ärsyttää. Mutta hyvin vähän vain 😉

Tämän syksyn ensimmäinen kynttilä onkin nyt jo poltettu. Tämä tilanne vielä tuosta tiistaisesta aamusta, kun vettä satoi aivan kaatamalla ja ulkona oli pimeää. Syksyn myötä minulla herää myös aina sisustusvimma. Poikamme huone olisi nyt korkea aika laittaa kuntoon ja muutenkin kotimme pitäisi viimeistellä. Vieläkin taulut odottaa ripustelua ja muutenkin paikat vähän levällään. Kaipaan myös syksyisiä sävyjä sisustukseen ja kun mieheni ei kerran suostu maalaamaan meillä seiniä, on lämpöä tuotava toisin keinoin. Jospa Habitaresta saisi inspiraatiota, lupaan yrittää kuvailla siellä hieman, jos vain pikkuiseni antaa siihen aikaa.

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *