Silver Cross Wave

Me saimme Jollyroomilta uudet Silver Cross Wave yhdistelmävaunut, joita olemme testailleet nyt hetken aikaa. Nämä tyylikkäät tummanharmaat rattaat ovat todella kauniit muotoilultaan ja sävyiltään. Pidän myös kovin tuosta kauniista konjakin sävyisestä työntöaisasta sekä muista konjakin sävyisistä yksityiskohdista vaunuissa.

Jos pelkkää ulkonäköä ei lasketa, niin nämä ovat myös todella tukevat rattaat. Varsinkin mieheni kehui näitä omalla lenkillään, sillä näillä hän uskalsi juosta lenkin ilman, että pelkää rattaiden kaatuvan (meidän bugiksilla ei pysty juoksemaan) ja jos mieheltänikin kysytään, nousivat nämä rattaat hänen suosikeiksi.

Jokainen yksityiskohta on loppuun saakka mietitty ja viimeistelty.

Näin pitkänä äitinä (173cm) näiden vaunujen korkeus saa myös minulta pisteitä. Koppa on niin korkealla, ettei tarvitse kurotella kovinkaan alas vauvaa nostellessa vaunuihin /vaunuista pois. Näin ollen myös alaosan tavarakoriin  jäi juuri sopivasti tilaa meidän karvaiselle kaverille. Hän pääsee lepuuttamaan jalkojaan pitkillä lenkeillä tuonne ja minun kädet jäävät vapaiksi vaunujen työntelyyn. Jokunen teistä saattoikin jo nähdä Instastories -videoni lenkiltämme, jossa koiravanhuksemme otti lepoa hetken rattaiden alaosassa. Toinen viihtyi niin hyvin, ettei meinannut haluta enää pois sieltä.

Kuomussa on helposti esiin vedettävä aurinkolippa kauniin vaalean harmaana. Näissä vaunuissa ei olla edes käytetty vaunuverhoa, mutta muutamilla päikkäreillä olen virittänyt tuohon kuomun ja aurinkolipan väliin  harson suojaksi, jossa se pysyy hyvin paikoillaan. Pakko myös kehua vaunuihin mukaan tullutta sadesuojaa, jonka kanssa olen uskaltanut nukuttaa pikkuisemme ulos sateella päikkäreille (talomme ulkolipan alle tosin). Sadesuojassa on ilmareikiä sekä helposti avattava vetoketjullinen avausmekanismi. Olen jättänyt sadesuojan sivusta auki siten, että voin olla varma hapen kulkevan vaunuissa.

Vaunukopan takaosassa on nepparilla avautuva luukku, jonka avaamalla saa tuuletettua koppaa kätevästi. Jälleen yksi ominaisuus jota kaipailin kesällä vaunuihin sen lisäksi kuomu on varustettu UPF 50+ -suojakertoimella. Sama ominaisuus on myös istuimen lipassa kurkistusaukon lisäksi. Kopan alta löytyy vielä ilmanvaihtoreiät, jotka avaamalla saa myös koppaa tuuletettua patjan alta. Näihin vaunuihin ei siis tarvitse ostaa erikseen kesäkuomua.

Kopan turvakaaren saa jätettyä roikkumaan toiselle puolelle vauvaa nostaessa vaunuihin / pois niistä. Kätevä ominaisuus, sillä sinun ei tarvitse pitää tällöin turvakaarta esim polvien välissä / laittaa maahan vauvaa nostellessa. Näin turvakaari ei pääse hukkumaan vaikkapa kaupunkireissulla.

Renkaat näissä rattaissa on muoviset, jotka varmasti osin tekevät niistä niin tukevat. Kehuttava on myös tuota jarrua / lukitussysteemiä. Sillä sen saa myös avattua painamalla (tuosta vihreästä osasta). Vaunut joissa lukon joutuu avaamaan nostamalla ärsyttää silloin, jos sinulla on vaikkapa valkoiset lenkkarit ;D Lenkkarit likaantuu, ei siis kiva juttu laisinkaan! Kyllä ne äidit ja isit kulkevat muissakin, kuin kurakamppeissa eikä silloin kaipaa likaa kengille.

Jotta arvostelu näistä yhdistelmävaunuista olisi uskottava, on myös miinuksia keksittävä. Sanoisin vaunujen huonoksi puoleksi aiemmin ilmarenkailla vaunuja työntäneenä, että kumirenkaat tärisyttävät vaunuja paljon enemmän hiekkateillä / epätasaisella alustalla kuljettaessa. Muita miinuksia en ole vaunuista huomannut.

Nämä Silver Cross Wave yhdistelmävaunut saa myös muutettua sisarusrattaiksi tai kaksosperheen rattaiksi. Perus myyntipaketissa tulee kaksin kappalein sadesuojia, hyttyssuojia ja sen lisäksi adapteri mm turvaistuimeen sekä mukinpidike. Näitä mitään ei siis tarvitse hankkia lisäosina, mikä on mielestäni hyvä juttu.

 

*Yhteistyössä Jollyroom.fi

6 kommenttia “Silver Cross Wave

  1. En kestä.Niin suloinen tuo pieni koiraystävä❤️Ja mahtava paikka hänelle kun väsymys iskee.Vaunutkin hienot:)

    1. Hän kiittää <3 Sanos muuta, pitää tälle seniorille olla aina lepuutuspaikka, jos väsy iskee kesken lenkin 🙂

  2. Mahtava juttu, kiitos kun kirjoitit vaunuista. Olen itsekin etsimässä meille sopivia vaunuja. Liikkuvatkohan nämä renkaat hyvin talvella lumessa?

    1. Ihana jos pidit tästä postauksesta 🙂 Renkaat on todella tukevat ja kulkevat esim meidän pihalla hyvin, jossa melko upottavaa soraa. Uskoisin siis myös lumessa pelaavan hyvin. Eturenkaat saa lukittua juuri tuollaisessa upottavammassa maastossa kuljettaessa ja kaupoilla tms taas kätevä pitää auki, jolloin vaunuja on helpompi kääntää.

  3. Hei, hienon näköiset vaunut! 🙂 Jäi mietityttämään, että minkä värinen tuo vaunukoppa on kun valmistajan sivuilta katsottaessa se näyttäisi eniten midnight bluelta. Onko sinun vaunusi kuitenkin granite? (ps söpö koira!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *