Matkasänky vauvalle

Enpä olisi uskonut, että tästä pienestä matkasängystä tulee meille niinkin tärkeä. Saimme tämän matkasängyn Jollyroomilta yhteistyön merkeissä ja olin alkuun vain kovin iloinen, että silloin suunnitteilla ollut mökkireissu sujuisi hyvin, kun saisimme pienemme tähän sänkyyn nukkumaan. No mökkireissu peruuntui ikäväksemme, kun pienemme sairastui ensimmäiseen flunssaansa ja tukkoisuuden sekä yskän takia emme viitsineet sitten mökille lähteäkään. Kasasin kuitenkin tämän matkasängyn jo ennen suunniteltua matkaa olohuoneeseemme testimielessä ja noh, siihenhän se on jäänyt!

 

Matkoja ajatellen sänky on super kätevä, sillä se kulkee mukana helposti pienessä kassissa, joka tulee sängyn mukana (kassi näkyy mm kuvissa Jollyroomin sivuilla, klik). Mutta olen keksinyt siitä jo monen monta muutakin plussaa, joita nämä;

  • Kesää ja matkoja ajatellen, sängyssä on kätevä hyönteissuoja, jonka saa sängyn päälle parilla nepparilla kiinni.
  • Tuon samaisen hyönteissuojan takia suosittelen sänkyä mm kissaperheisiin, joissa halutaan olla varmoja, ettei kissat pääse hyppäämään vauvan sänkyyn! Meillä esimerkiksi koira yritti jo kerran hypätä unipesään, jolloin onneksi olimme vieressä kieltämässä.
  • Sänky on vaunuja viileämpi unipaikka mökillä / ulkona, sillä sen sivut ovat verkkoa, joista tuuli pääsee viilentämään olotilaa, tämä super ominaisuus helteillä.
  • Samaisten verkkojen läpi on myös vauvan unta helppo vahtia sisätiloissakin. Ainakin itselläni on tapana kurkkia (vähän liikaakin) jos vauva ääntelee unissaan tms. Tästä syystä tässä on ollut ihana nukuttaa vauvaa päikkäreille alakerrassamme, sillä näen esim sohvalta koko ajan mikä pienen tilanne.
  • Verkkojen ansiosta myös vatsallamakuutreenailu on hauskaa, kun pystyt itse kurkkimaan verkkojen takaa ja pitämään katsekontaktia vauvassa. Lattialla on aina hieman haastavampaa könytä itse maassa vieressä 😉
  • Tämä sänky keinuu! Ehkä paras ominaisuus meille, kun vauva tykkää nukahtaa liikkeessä. Kaatosateella en saa vauvaa aina ulos vaunuihin, mutta tässä sängyssä olen onnistunut nukuttamaan vauvamme päiväunille sisällä. Melkoinen helpotus syksyn kaatosateita odotellessa!

 

Matkasänky Jollyroomilta, jossa siitä nyt myös hyvä tarjous!

 

Kiitos sängyn on tämäkin väsynyt mama saanut tänään juoda aamukahvinsa rauhassa sekä kirjoittaa tämän postauksen loppuun, kiitos siis vielä Jollyroomin porukalle tästä huipusta sängystä!

 

Yhteistyössä Jollyroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *