Lippuarvonta Habitareen

Habitare koittaa pian, kuka minun lisäksi jo odottaa tapahtumaa? Odotan Habitarea ihan jo inspiraation takia, mutta myöskin sinne avautuvan Mujin pop upin takia!! Muji on yksi suosikeistani ja aina matkoilla etsin sen liikkeet ja pidän huolen, että pääsen ostoksille.

MUJI perustaa pop up -myymälän Habitaren Ahead-muotoiluhalliin 13.–17.9.2017 ja esittelee maailmankuulun konseptinsa ensimmäistä kertaa Suomessa. MUJIn Habitaressa nähtävä pop up -myymälä on yhtiön ensimmäinen messuosallistuminen Euroopassa.” Voit lukea tästä lisää Habitaren sivuilta täältä.

Mujilta suosikkejani ovat mm heidän raitapaidat sekä raitamekot (niin hyvää laatua), matkoillani must juttuja ovat mm heidän ”garment organization case” -matkapussukat, joihin minä järjestyshulluna rakastan pakata vaatteeni. Nähdään pian! vaatteet säilyvät siisteinä ja löytyvät helposti, vaikka vaatteet säilyttäisi koko matkan pussukoissa. Pakkaan esim t-paidat yhteen, kauluspaidat toiseen ja housut kolmanteen etc. Heidän jättikokoinen beauty-boksi on myös omiaan matkoilla. Kannen saa pysymään auki neppareilla varustetuilla pikku ”pötkylöillä” ja pienten sisätaskujen ansiosta kaikki kasvorasvat yms pysyvät omilla paikoillaan. Kotiin olen myös haalinut heidän akryylisia säilytysrasioita, joihin saa kauniit samettiset sisukset mm sormusten ym säilytykseen. Nyt yritän malttaa mieleni tässä heidän tuotteiden hehkuttamisessa, mutta on vielä mainittava heidän ripsentaivuttajat (ne pienemmät), maailman parhaat! Nähtäväksi jää mitä kaikkea heidän pop upiin on valittu, mutta toivottavasti kaikkea isompaa, mitä en ole viitsinyt matkoiltani raahata kotiin.

(Kuvat lainattu Mujin sivuilta)

Arvon blogissa nyt kaksi lippua messuille, osallistua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen tiistaihin mennessä (arvonta-aikaa jatkettu, sillä minulla meni viikot sekaisin!). Arvon voittajat torstaihin mennessä (eli kaksi voittajaa, molemmille yksi lippu) ja lähetän voittajille suoraan sähköpostia.

Klikkaa alta lukemaan lisää messuista.

Habitare; Huonekalu-, sisustus- ja designmessut messukeskuksessa 13.-17.9.2017

 

Elina / Place for Dreams - -

58 kommenttia “Lippuarvonta Habitareen

  1. Oi, mukana! Monta vuotta viime kerrasta, joten mielelläni lähtisin tutkimaan uusia tuulia sisustukseen 🙂

  2. Hei, mukana arvonnassa. Messut ovat olleet useasti mielessä, mutta vielä käymättä – olisi siten ihana sinne päästä 🙂

  3. Ihanaa, että messut ovat ihan pian! Uusia tuotteita on aina ilo mennä katsomaan sekä inspiroitua kaikesta kauniista 😍

  4. Mukana arvonnassa. Olisi niin kiva nähdä uutuuksia , inspiroitua ja laittaa koti kuntoon pimeneviin syysiltoihin 🙂

  5. Sisustusta on kotona uusittu ja osa vielä tekemättä, esim.lastenhuoneeseen kaipaisin vielä inspiraatiota. Samoin säilytysratkaisuideoita tarvitaan aina 🙂 arvonnassa mukana!

  6. Mukana! Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa messuilla kälyn kanssa, tänä vuonna olisi kiva mennä uudestaan.

  7. Ehdottomasti mukana! Haluaisin katsoa erityisesti juuri Mujin ständiä ja Ava Roomin sängyt kiinnostaisi nähdä ensimmäistä kertaa livenä. Myös lasten leikkiosasto olisi kiva katsastaa koko perheen kera.

  8. Mukana arvonnassa! En ole ikinä käynyt Habitare messuilla, vaikka aina ajatellut että siellä olisi kiva käydä. Nyt varsinkin kun lemppari Mujin tuotteita saisi sieltä. 🙂

  9. Ehdottomasti mukana! Olen juuri Washingtonissa käymässä ja harmittaa ihan sikana etten ehdi piipahtamaan New Yorkissa mm Mujilla 🙁 Tietty New York itsessään olisi myös ihana 😀

  10. Arvonnassa mukana!🙂 Toivottavasti liput osuu kohdalle niin pääsen viemään isoäidin messuilemaan. Mukavaa alkanutta syyskuuta🍂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *