Ristiäiset

Syy pieneen taukoon oli meidän poikamme ristiäiset, joita juhlimme viime sunnuntaina. Niin ihanat juhlat, mutta haipakkaa on ollut järjestämisessä sekä itse juhlapäivänä. Eilen kutsuimme vielä naapureita kakkukahveille pikkuisen kunniaksi. Meillä on täällä niin mukavia naapureita, että ei oltaisi voitu parempia toivoa.

Ristiäsiin tilasimme pitopalvelusta ruoat, joten isoin työ oli ulkoistettu. Kuitenkin pelkkään siivoamiseen ja kaiken järjestelyyn sai kulumaan aikaa, kun jonkun oli tietty oltava pikkuisenkin kanssa touhutessa. Kiitos äidilleni, saimme kaiken hoitumaan ja juhlat järjestettyä. Meillä tosiaan juhlat pidettiin kotona ja en olisi voinut olla tyytyväisempi tähän päätökseen. Juhlat olivat rennot ja olo oli mukava omassa kodissa.

Tässä muutama kuva päivästä, enempää en ehtinytkään touhuissa napata.

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ristiäiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *