Uutta työhuoneessa

Työhuoneemme senkun muuttuu ja oikeastaan niin yläkerta muutenkin. Vaihdoin läppäristä pöytäkoneeseen ja sen myötä työpöytämme siirtyi eri seinälle, pois ikkunoiden edestä. Tämä ihan helpottaakseni valokuvien käsittelyä hieman pimeämmässä kohdassa huonetta. Muutenhan huone on melko tyhjillään ja odottaa kovin päätöksiäni muusta yläkerran sisustuksesta sekä huonejärjestyksestä. Haha, uskokaa vaan, etten vain osaa päättää minkä huoneen sisustaisin pojallemme.

Tosiaan muutenkin tämä työpöytämme on lapsiperheelle aika nounou, joten viimeistään poikamme alkaessa liikkumaan, on uusi pöytä hankittava. Pysyy ainakin mieli virkeänä, kun koti on koko ajan muutoksen alla 😉

 

 

Näiden muutospuuhien myötä toivottelen teille mukavat viikonloput!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *