Terassilla

Talomme ei taida olla kovin montaa kertaa näkynyt kuvissa täällä blogissa. Tässä meidän kotimme näkyy kuitenkin ulkoa paremmin nyt samalla, kun nappasin terassistamme kuvia. Ihastuin kotimme näytöllä niin paljon myös tähän ulkokuoreen, joten pelkkien sisätilojen ansiosta ei tätä ostettu. Tästä kuvakulmasta katsottuna ymmärrätte varmasti paremmin, miksi halusin ehdottomasti terassille mustat kalusteet.

Mieheni suosikki, grilli jää tuohon oikealle, mutta jättimäinen Weber ei oikein ole kuvissa kaunista katsottavaa 😉

 

 

Hauska tarina taloomme liittyen; ulkoilutin koiraamme talvella talomme lähistöllä ja jäin suusta kiinni puheliaan vanhan rouvan kanssa. Hän kertoi missä asuu ja niin minäkin sitten osoitin kotiamme hänelle. Hän siihen sitten tokaisi, ai että tuossa kauheassa mustassa talossa 😀 Ja kysyi perään, onko se sisältä yhtä musta. Haha, eli ihan kaikkien mieleen ei musta ole.

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Terassilla

 1. Voi miten kaunista! Meillä on hirveä talokuume ja rakentamisesta unelmoidaan, mutta en tiedä onkohan se liian kova painajainen läpikäytäväksi :D.

  Onnekkaat te, kun saatte asua noin ihanassa kodissa.

  <3 Hannele

  1. Tiedän tunteen! Meistä ei olisi koskaan ollut rakentamaan, joten oltiin onnellisia, kun pitkän etsinnän jälkeen löydettiin tämä nykyinen kotimme. Uudiskohteet, joissa on todella panostettu ratkaisuihin, ovat todella harvassa. Siksi iskimme tähän kiinni samantien 😉

 2. Hei,
  Terassi kuten koko talonnekin näyttää tosi kivalta! Mua kiinnostaisi tietää, mistä olet löytänyt nämä ihanat neulotut pöksyt vauvalle? 🙂 https://www.instagram.com/p/BWnBLRTlXx9/?taken-by=placefordreams

  Pysyykö sulla muuten se hoitolaukku muuten hyvin siinä vaunujen kahvassa vai oletko tarvinnut jotain erillisiä koukkuja/virityksiä sen paikallaan pitämiseen? Meillä vaunut hankittu, mutta hoitolaukku harkinnassa. Testasin tavallista laukkua aisaan ja se valahti tylsästi kiinni vaunuihin. Joissain hoitolaukuissa on mukana jotkut koukut, mutta en itsekään haluaisin varsinaista hoitolaukkua vaan mieluummin tavallisen laukun aisaan roikkumaan.

  1. Kiitos Katja!

   Pöksyt olen ostanut ystävältäni, joka hankki ne n vuosi sitten Lindexiltä. Ovat kyllä niin ihanat, toivottavasti tämä aivan liian nopeasti kasvava vauvamme mahtuu niihin vielä edes hetken, nimittäin ovat ehtineet vasta muutaman kerran päälle.

   Meillä pysynyt hoitolaukku siinä hyvin ilman mitään koukkuja, vaikka ei tosiaan ole perinteinen hoitolaukku! Jostain nyt luin, ettei tuossa vaunumallissamme saisi pitää aisassa edes laukkua?! Kippaamisvaara kaiketi, jos vauvan nostaa rattaista pois. No kokeiltu näinkin, eikä ole kipannut..

 3. Saako kysyä missäpäin asutte? Aivan ihastuttava talo! Musta on kaikkea muuta kuin synkkä. Tyylikäs minun mielestäni.

  1. Pk-seudulla asumme, kovin tarkkaa paikkaa en täällä blogissa paljasta.. Kiitos paljon! Me kyllä tykkäämme kovin, onneksi arkkitehdillä ollut hyvä silmä ulkokuoren suhteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *