Ristiäisasu(kriisi)

Ristiäiset lähestyy ja ihan en ole vielä omissa mitoissani takaisin. Siispä kaapistani löytyvät mekot eivät istu ja jotain pitäisi kiireellä keksiä. Kaupoista ei löydy enää mitään, sillä kesämekoista on jäljellä alessa vain rumilukset ja taas syksyn uutuudet ovat sävyiltään liian synkkiä kesäristiäisiin. Siispä avuksi nettikaupat, joista pakko tilata useampia sovitukseen, kun oma kroppa nyt niin vieras mittasuhteiltaan. Lisähaasteita mekolle luo toki se, että siinä täytyy pystyä imettämään.. Eli ihan mikä tahansa malli ei kelpaa. Tilasin nyt Zalandolta* nämä kaksi, joista toivottavasti toinen olisi ainakin sopiva.

 

Jos teillä vinkata kivoja mekkoja, niin laittakaa ihmeessä linkkiä tms tulemaan!

2 kommenttia “Ristiäisasu(kriisi)

  1. Sama kriisi täälläkin. Tosi vaikea löytää imetykseen sopivaa mekkoa jonka malli miellyttäisi silmää. Kävin testaamassa tämän kylän imetysmekkovalikoimankin mutta olivat niin kaameita kaapuja, että kauppaan jäivät.

    1. Joo vaikka täällä pk-seudulla luulisi olevan valikoimaa, niin en minäkään mitään löydä :/ Huono aika, kun kaikki kivat kesämekot tosiaan jo myytyjä ja taas syksyn uutuudet ei oikei tilaisuuteen sopivia! Tilasin tosiaan nämä kaksi, kun molemmissa saisi yläkropasta napit auki ja imetyksen luulisi onnistuvan. Toivottavasti edes toinen istuisi päälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *