Vaaleanpunaista olohuoneessa

Täällä ollaan ihailtu useita viikkoja jo kukkia, mitä vauvamme on saanut sukulaisilta ja ystäviltä. Kuinka ihanaa onkaan, että kodissa on ollut jo viikkoja aina leikkokukkia. Nämä ihanat saimme pikkuisen tädiltä ja ne ovat pysyneet hengissä jo useita viikkoja. Sopivat myös kauniisti näihin keväällä piristykseksi hankittuihin vaaleanpunasiin tyynynpäällisiin. Nähtäväksi jää mitä väriä sitä kaipaa sitten loppukesästä / alkusyksystä näiden vaaleanpunaisten tyynyjen tilalle.

Muutenkin olen alkanut kaipaamaan kotiimme lämpöisiä sävyjä lisää. Tekisi mieli jopa hankkia uudet ruokapöydän tuolit puun sävyisinä näiden DSR tuolien tilalle, mutta veikkaampa ettei mieheni innostu ajatuksesta yhtä paljoa 😉 Saimme äidiltäni koivuisen Artekin ritiläpenkin kotiimme (tämä näkynyt instassa @placefordreams) ja sen myötä jäin kaipaamaan lisää puun sävyä valkoisen tilalle.

placefordreams.kukkia.jpg

placefordreams.olohuone.jpg

 

Mukavaa uutta viikkoa sinne!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Vaaleanpunaista olohuoneessa

 1. Minäkin hain leikkokukkia keittiön pöydälle. Oli vihdoin omat pionit auenneet, joten piti hakea muutama sisälle turvaan rankkasateilta. Jotain piristävää vesisateiden keskelle kun ei arskaa näy missään 😉 <br />
  Mukavaa viikkoa sinnekin!

  1. Pionit niin kauniita &hearts; Kummasi joo piristää kauniit kukat, näillä &quot;kesäsäillä&quot; ;D<br />
   <br />
   Jospa minä saisin ensi kesän aikana istutettua pihaamme pioneja, tämä kesä meni hieman ohi sairastellessa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *