Vauvan ensisänky

Meidän pikku tuhisija on vihdoin päässyt testaamaan ensisänkyään tarpeeksi kauan, jotta uskallan lähteä kertomaan teille kokemuksista. Vauvamme ensisänky on Jollyroomilta ja saimme sen heiltä yhteistyön merkeissä. Sanotaanko nyt suoraan, että moni ennen vauvaa ajattelemani asia ei ole ihan nyt mennyt niin, kuin kuvittelin. Yksi asia on kuitenkin ollut juuri niin ja se on tämä vauvan vieressäolon helppous öisin. Pääsen paijailemaan pikkuista jos häntä yöllä hieman valvotuttaa ja pudonnut tutti on helppo nostaa takaisin suuhun nousematta itse sängystä. Tämän sängyn helppous korostui erityisesti vaikean alkumme takia, sillä olin niin kipeä, että sängystä nouseminen oli todella vaikeaa. Siksi tämä sänky lähes pelasti alkumme, sillä mieheni ei tarvinnut pompata omalta puoleltaa ylös ihan niin monia kertoja yössä, kun pystyin osallistumaan vauvan hellittelyyn omalla paikallani maatessa.

vauvansanky.bedsidecrib.placefordreams.j

vauvansanky.bedsidecrib.jollyroom.jpg

Ns normaalikokoiseen pinnasänkyyn sopivan laitasuojan saa helposti tuplana tämän sängyn ympäri ja näin ollen tähän pienempään ensisänkyyn ei välttämättä tarvitse omaa suojaa. Patja tosin on oltava toki pienempi ja sänkyyn sopiva patja löytyy myös Jollyroomilta.

vauvansanky.sangynviereen.jpg

Toistaiseksi olemme käyttäneet sänkyä ainoastaan tuossa sängyn vieressä ilman toista laitaa, mutta vauvan kasvaessa pohdimme juuri toisen laidan kiinnittämistä lähiaikoina. Näin ollen vauvan voisi siirtää joskus myös isän puolelle tai käyttää sängyn pyöriä pikku heijaluun. Nyt kuitenkin nimenomaan tuo laidattomuus on ollut avainsana meidän perheessä. Vauvamme on aikamoinen syliin nukahtaja, mutta välillä saan häntä huijattua sylimaisella otteella, kun kiedon käden peiton alta hänen jalkojensa ali selän puolelle ja hytkyttelen siinä hellästi. Näin ollen saatan itsekin nukahtaa tietäen, että vauva on kuitenkin turvallisesti omassa sängyssään.

Sänky on tosiaan tämä JLY Dream Bedside Crib ja se näyttää olevan nyt myös melkoisessa alennuksessa, joten vastaavasta haaveilevien kannattaa suunnata ostoksille.

vauvansanky.bedsidecrib.jpg

Jollyroomin lastensänkyjen valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy muitakin ensisänkyjä. Tätä kyseistä voin kyllä suositella kokemuksen kautta lämmöllä kaikille pikkuisille ensisängyksi.

 

*Yhteistyössä Jollyroomin kanssa

4 kommenttia “Vauvan ensisänky

 1. Hei, paljon onnea vauvasta! Täällä vielä muutama vko ehkä odotellaan ennen H-hetkeä. Tai kuka ties lähtö synnärille jo tänään. Jännittäviä aikoja.<br />
  Tuo reunasuojus on tosi nätti, mistä olet sen hankkinut? 🙂

  1. Voi kiitos paljon ja onpas siellä jännät paikat ❤️ Muistan hyvin tuon loppuvaiheen jännityksen, kun koskaan et tiedä saako vaikka nukkua koko yötä enää tms ennen, kuin lähtö tulee 😍 Onhan sinulla jo sairaalakassi pakattuna? Itselläni meni vedet aamulla aikaisin, kun olisimme muutenkin olleet lähdössä yliaikaiskontrolliin, mutta olihan siinä sen verran täpinöissääb ettei pakkaamisesta olisi tullut enää mitään 😂<br />
   <br />
   Reunasuojus on NG Baby merkkinen ja olen tilannut sen Ellokselta. Meillä saman merkin unipesäkin ja ovat kyllä ihania (tosin voisin ottaa merkiltä ihan kaiken meille) 😊

 2. Meillä oli tuo sama sänky, ja se toimi todella hyvin. Poika mahtui siihen puolivuotiaaksi asti. Voin suositella muillekin!

  1. Oi, puolivuotiaaksi! Ihanaa, sillä olenkin pohtinut kuinka kauan saamme tätä ihanaa sänkyä käyttää ennen isoa pinnistä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *