Auringonlasku työhuoneessa

IMG_7901.jpgEhdin täällä jo kirjoittamaan, että oloni on lähtenyt paranemaan.. No takapakkia tulikin uuden tulehduksen muodossa ja taas meni monta päivää sohvan ja sängynpohjalla maaten. Kuumeessa ja kivuissa tämä vauva-arki ei ole mitään hohdokasta, mutta ainakin voin vain hokea itselleni, että tästä on suunta vain ylöspäin. Ja toki tärkeintä, ettei pikkuinen sairasta, eli mielummin minä. Eilen meidän iltakukkuja piti minua hereillä vielä kymmenen jälkeen ja sain napattua kuvan kauniista auringonlaskusta. Olipas kaunis tämä maisema työhuoneessa hetken aikaa.

 

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Auringonlasku työhuoneessa

  1. Toivottavasti olo paranee pian, nämä vastoinkäymiset jäisivät taakse ja pääsisit nauttimaan täysillä vauva-arjesta.❤

    1. Voi kiitos paljon ❤️ Ei ole kyllä kipeänä vauvan hoitaminen helppoa, mutta toivottavasti pian normaali arki terveenä alkaisi 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *