Terassin tuolit

Meidän terassilla on vihdoin kokonainen ruokailuryhmä! Tuolien tulossa kesti 7 viikkoa, mutta eipä onneksi säätkään/olotilat ole sallineet kovin ulkona istuskelua. Nyt kuitenkin vihdoin päästään ruokailemaan ulos, jipii! Halusin mustan ruokailuryhmän, sillä talomme on ulkoa musta. Kivaa vaihtelua tämä, kun sisällä kaikki niin vaaleaa.

terassin.tuolit.placefordreams.jpgterassin.tuolit.jpg

 

Toinen kuvista napattu sisältä, kun vauva vaati jo huomiota 😉 Lisää kuvia vielä, kunhan ehdin niitä napsimaan.

4 kommenttia “Terassin tuolit

 1. Onnea täältäkin perheenlisäyksen johdosta! 🙂 Meille syntyi esikoinen 4,5 kk sitten, joten muistan tuon ihan alkuajan totuttelun varsin hyvin… 😀 <br />
  <br />
  Mutta niin, tuosta pöytäryhmästä aloin kyselemään, että mistähän se on ostettu? Mitä matskua pöytä ja tuolit on? Näyttäis hyvältä meidänkin tulevan uuden kodin terassilla… Tosin meille taas sopisi ehkä paremmin valkoisena, kun talo tulee olemaan valkoinen ulkoa.

  1. Kiitos paljon ❤️ haha, joo onhan sitä elämä melkoisesti muuttunut!<br />
   <br />
   Pöytä on Jyskista ja jotain antwoodia tms helppohoitoista ja tuolit taas Maskusta, maalattua terästä. Halusin mustan ryhmän ja tuntui, ettei valmiina sellaista löytynyt mistään (kaikkialla vaan tummanharmaata). Eli en osaa sanoa saisiko saman setin koottua valkoisena? Mutta suosittelen selaamaan juuri myös erillisenä pöytiä ja tuoleja, niin saattaa löytää omaan makuunsa sopivamman 😊

  2. Hei, kiitos vastauksesta! 🙂 Tosiaan, pitääpä katsoa noita pöytiä ja tuoleja erikseen. Ja aloin tuon kommentin kirjoittamisen jälkeen muuten miettiä, että kyllä mustakin olis hyvä vaihtoehto myös meille! Just jotain tollasia helppohoitosia oon miettiny. <br />
   <br />
   Tsemppiä kovasti vauva-arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *