Ikea Svalnäs

Ihastuin tähän Ikean uuteen Svalnäs -sarjaan, josta lähinnä tuo työpöytäkokonaisuus olisi meille aika passeli. Jossain kohtaa meille tulee kuitenkin ajankohtaiseksi vaihtaa tuo lasipöytä johonkin hieman tukevampaan (lasipöytä, jossa levy ei kiinnitettynä millään ei ehkä paras lapsiperheessä).

String -hyllykokonaisuutta olen pohdiskellut pidempään, mutta jotenkin tökkii nyt se, että niitä löytyy jokaikisestä kodista. No ehkä myös Ikeaa löytyy, mutta jotenkin tämän hyllyn puun sävy (tai kyseessä kaiketi bambu) houkuttaa. Katsotaan nyt mihin tulen lopulta päätymään.

IKEA_lat_svalnas_vaxa_fritt_inspiration_

IKEA_lat_svalnas_vaxa_fritt_inspiration_

IKEA_lat_svalnas_vaxa_fritt_inspiration_

IKEA_0662-kopia-740x987.jpg

Kuvat http://stilinspiration.elledecoration.se/

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *