Hoitolaukku

Olen yrittänyt pitää nämä vauva-aiheet melko kurissa, mutta ymmärrettävistä syistä nämä ovat nyt mielessäni eniten. Ajattelin kirjoittaa hoitolaukustamme, sillä asia oli minulle melkoinen murhe pitkään. Jos katselee vauvaliikkeiden hoitolaukkuvalikoimaa. ovat ne jotain täysin muuta, kuin mikä iskee omaan silmään. Pitää myös muistaa, ettei äiti ole ainoa vauvaa hoitava, joten laukun pitäisi sopia myös isän käyttöön ilman, että se näyttää hölmöltä 😉 Siispä etsinnöissä oli siisti musta laukku, joka olisi enemmänkin viikonloppukassin näköinen. Kriteerinä toki, että sangan tulisi mahtua vaunujen aisaan. Muita kriteerejä kangas, joka ei ole liian jäykkä, jotta tarvittaessa (eli aina kun muuta tavarakuljetusta ei ole) saa laukun joko tuohon sivukoppaan tai vaunujen alla olevaan tavarakoppaan. Kankaan tulisi olla myös helposti pestävä sekä muutamat sisä- / sivutaskut tulisi olla helpottamaan tavarakaaosta.

hoitolaukku.tyylikas.jpg

hoitolaukku.musta.jpg

hoitolaukku.stella.jpg

Löysin tämän Adidas by Stella MacCartneyn urheilukassin, joka sopi passelisti vaunuihin ja muihin kriteereihimme. Kassille on tarvittaessa myös muutakin käyttöä, sillä se oli minulla jo yhdellä mökkireissulla testissä. Kassi on ihanan kevyttä materiaalia, joten tarvittaessa muuttuu myös jumppakassiksi, jos käyttöä ei tule joskus hoitolaukkuna.

Monihan kantaa vaipat ym ihan omassa normaalissa laukussaan. Itse suosin kuitenkin niin pieniä laukkuja, ettei niihin moiset mahdu. Eli jatkan edelleen linjalla, jossa omaan laukkuuni mahtuu juuri ne tarpeellisimmat (kännykkä, avaimet, lompakko) ja tähän saa sitten kaikki muut romppeet.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Hoitolaukku

    1. Kiitos kaima! Tämä oli löytö mallikappaleiden joukosta, mutta vastaavia Stellan mallistosta löytyy, ja niitä myy ainakin adidas.fi sekä Zalando eri urheilukauppojen lisäksi 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *