Laskettu aika

Vauvamme laskettu aika tuli ja meni, mutta täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena. Nyt sieltä kaikki vinkit teiltä olisi tervetulleita, että millä olette saaneet synnytykset käynnistymään? IMG_7168.jpg50E9D6F5-5CB5-4F6E-A580-B9C109CA997D.jpg

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Laskettu aika

 1. Totaalinen rentoutuminen. Minulla meni 9 päivää yli. Oli jouluaatto ilta ja oltiin syöty ja kyläilty. Olin aivan poikki ja mietin matkalla kotiin että ah niin ihanaa päästä kotiin ja nukkumaan omaan sänkyyn. Noh kuinkas sitten kävikään. Nousin autosta ja vedet meni siltä istumalta että se siitä nukkumaan menosta.

  1. Tätä pitää kokeilla! Nyt olen vain yrittänyt pitää itseni liikkeessä, jotta vauva alkaisi tulemaan. Täyskäännös siis rentoutumisen puoleen seuraavaksi ♥ Kiitos vinkistä!

 2. Rentoutuminen tosiaan taitaa olla paras, oksitosiini kun sitä synnytystäkin jouduttaa 🙂 Vaikka eipä ole oikotietä onneen, toiset vauvat vaan eivät malttaisi lähteä äidin lämpöisestä masusta ulos 🙂 Oma raskauteni meni vain kaksi päivää yli lasketun ajan, mutta kyllä siinä alkoi olla aika malttamaton!

  1. Raskaus on kyllä niin hassua, kun ensin pelottaa koko ajan ettei vauva vain tule liian aikaisin, sitten vkosta 37 laskettuun aikaan on hyvä mieli, kun tietää että nyt jos pieni tulee, pitäisi kaiken olla hyvin. Sitten taas lasketun ajan jälkeen odottaa kuumeisesti, että tule jo! ;D <br />
   <br />
   Kiitos vinkistä &hearts; Nyt kokeilen tuota rentoutumista!

 3. SSS – siivous, sauna ja seksi <br />
  Tuliset ruoat<br />
  Peräruiske<br />
  <br />
  Nämä on ne ohjeet, joita annoimme äitiysneuvolassa malttamattomille 🙂 Oikein paljon tsemppiä vimppa päiviin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *