Kesäinen lettikampaus

Sain sähköpostiini pyyntöä tehdä tutoriaalia näissä kuvissa näkyneestä lettikampauksesta. Koska kyseessä on ihan super helppo lettikampaus, niin toive oli helppo toteuttaa nopeasti. Tässä siis rento lettikampaus kesän menoihin. 

lettikampaus.jpg

Aloitin tekemällä tuon edessä olevan pään päältä lähtevän letin, jonka solmin ns väärinpäin, niin letistä tulee näyttävämpi. Eli jos normaalisti letittäessä solmit hiuksia aina päältä alaspäin, niin nyt tee vain toisinpäin; alhaalta ylöspäin. Jos hiuksesi ovat todella liukkaat, niin kannattaa laittaa hiuksiin kuivashampoota tai suolasuihketta ennen aloittamista. Itselläni on aika karheat hiukset, joten käytän kuivashampoota lähinnä jos kaipaan lisämuhkeutta letteihin (vaikkapa juhlakampauksissa).

Jaa loput hiukset kahteen osioon ja letitä myös ne samoin tavoin.

Löysää lettejä alhaalta lähtien, jotta niistä tulee vähän rennomman näköiset.

Tuon jälkeen vain letität kolme lettiä yhteen ja irroitat tietty nuo kolmessa olevat ponnarit ja korvaat ne yhdellä (läpinäkyvällä silikonilenksulla).

Lopuksi voit vielä löysätä letin osioita hieman lisää.

lettikampaus.placefordreams.jpg

Tässä vaikkapa Juhannukseksi kampaus, joka helppo tehdä myös mökillä. Lisää vain kukkaseppele ja olet valmis keskikesän juhlaan 🙂

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kesäinen lettikampaus

    1. Ole hyvä, ihana jos pääsit testaamaan tätä 😊<br />
      <br />
      Ja kiitos paljon! Täällä vieläkin yhdessä koossa 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *