(Koti)töitä

Tämä Helatorstai kuluu meillä kotihommissa. Pihalla riittää puuhasteltavaa vaikka kuinka paljon ja ulkotöitä onkin lähinnä mieheni hoitanut. Itse olen vain unelmoinut pihakukista, mutta ennen kukkien hankintaa pitäisi löytää kivat ruukut. Vanhat ruukut, kun ovat suurimmalta osalta auttamatta liian pieniä pihalle (kyseessä siis meidän minit vanhan kodin parvekeruukut). Nyt on tilattu myös lisää pihakalusteita ja jospa tässä lähiaikoina terassi alkaisi valmistumaan. 

Itselleni riittää taas täällä sisällä siivottavaa. Kotityöt on tosin nykyään jaettava osiin, sillä kroppa ei kestä koko asunnon kertasiivousta tämän vatsan kanssa. Eilen aloitin jo imuroinnit ja tänään sitten jatketaan muissa hommissa. Täällä eletään kyllä jännittäviä hetkiä, kun koskaan ei tiedä milloin vauva päättää tulla maailmaan. Yritän tänään saada myös ajastettua muutaman postauksen jemmaan, jotta blogi ei täysin hiljentyisi jos täällä alkaa tapahtua. Mutta katsotaan nyt mihin kaikkeen voimat tänään riittävät 😉

workmode.jpg

Mukavaa Helatorstaita siis kaikille!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *