Viikko 39

Täällä voidaan hyvin jo hyvin paksusti. Viikko 39 pyörähti käyntiin ja alan olla malttamaton tapaamaan tuon vatsassa kasvavan pikkuisen. Saimme vihdoin odottamani lämpöisemmät säät, mutta kylläpä olo muuttui myös niiden myötä tukalammaksi. Paljon siis tsemppiä teille kanssaodottajille, keillä laskettu aika on vasta loppukesästä! 

En kuitenkaan valita, pikkuista on ollut ilo kantaa pahoinvoinneista sekä tukalista oloista huolimatta. Olen nauttinut joka päivästä ja en vaihtaisi hetkeäkään. Nyt on lähes kaikki valmista ja täällä vain odotellaan rennosti ottaen milloin lähtö tulee.

IMG_6967.jpg

EBDFD175-FE0C-4DB4-94C4-8BF26EFBCE70.jpg

 

Rattoisaa sunnuntai-iltaa siis sinne kaikille, toivottavasti olette ehtineet nauttia näistä ihanista kesäpäivistä oikein toden teolla ja ladanneet akkuja uuteen viikkoon (tätä kirjoittaessa piti ihan tarkastaa kalenterista, että olihan sitä todella sunnuntai) ;D.

3 kommenttia “Viikko 39

 1. Toivottavasti päivät ei mene yli, ne on niin tuskallisia odotuksen suhteen.<br />
  Olen jo pidemmän aikaa katsonut, että raskaus pukee sinua. Sinun koko olemus on muutunut siitä, kun näin sinut. Kaikkea hyvää ja oikein ihanaa odotus/vauva-aikaa teille ❤️

  1. Joo, sanos muuta! Omasta puolesta saisi tulla vaikka heti &hearts; <br />
   <br />
   Voi kiitos Mia &hearts; Kauniisti sanottu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *