Hemmottelua ja korvapuusteja

2E0EE7CB-7A15-4E4E-91E2-0D51B3279788.jpgOlin eilen Simonan hemmotteluissa 3 tuntia ja voi, kuinka tuo tekikään hyvää! Suosittelen lämmöllä erityisesti vaivoista kärsiville raskaana oleville, mutta tietty myös ihan kaikille pientä hemmottelua kaipaaville. Tässä alkaa olot olla jo sen verran tukalat, että hemmotteluhetkeni oli todella ansaittu. Kiitos siis vielä rakkaille ystävilleni, ketkä tämän hemmottelun minulle mahdollistivat babyshower -lahjana. Eilisestä energiaa saaneena olenkin tänään puuhastellut keittiössä ja leiponut vauva -appin kehottamana vierasvaraa pakkaseen. Nähtäväksi jää onko mitään enää jäljellä, kun vauva päättää tulla maailmaan ja meille tulee ne vieraat kenelle pullat olisi tarkoitus tarjoilla 😉

 

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *