Pieni DIY

Meidän takapihan kalusteet alkavat olla jo selvillä (mitä nyt tuoleja vaan ei olla vielä tilattu), mutta etupiha kaipasi vielä pientä ja kevyttä ryhmää. Etupihallemme paistaa siis aamuaurinko ja siksi se kaipasi pientä pöytää sekä muutamaa tuolia, jossa voisimme nauttia aamukahvia. Halusimme ehdottomasti mustat kalusteet, jotta ne sopisi talomme ulkoasuun. Helpommin sanottu, kuin tehty löytää juuri sopiva setti tähän tarkoitukseen. Tarkoituksena oli kuitenkin panostaa takapihaan enemmän ja tämä olisi vain pientä extraa ulkokalusteisiin. Löysimme lopulta edullisen ulkokalustesetin, jota piti vain hieman tuunata. Alunperin ruskeilla istuimilla varustettu setti sai uuden värin pintaansa, kun mieheni maalasi ne mustiksi. Kyseessä on sama maali, jolla talommekin on maalattu, joten sävy on juuri täydellinen. Oikeastaan näistä tuli jopa kivemmat, kuin osattiin ajatella. Huomioiden myös, että emme todellakaan ole mitään DIY ihmisiä. 

Kuva%201.jpg

Kuva.jpg

Kyseessä siis tämä super edullinen puutarhasetti Ikean mallistosta. Tuo ruskea puun sävy ei ole muuten sitten yhtään mieleeni ja suurin osa tarjolla olevista ulkokalusteista on juuri tuota sävyä (tai polyrottinkia, joka myös meillä inhokkien listalla).

IMG_6808.jpg

Pitää yrittää muistaa napata kuva myös nyt kokonaisuudesta, kun setti on vihdoin päässyt käyttöön. Säiden puolesta pitäisi ainakin olla aurinkoista taas loppuviikosta, joten silloin viimeistään kahvittelut pihalla. Hankin tänään myös muutamat pehmusteet ulos, eli sitten sitä aletaan olla kukkia vaille valmiita kesän tuloon.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *