Kevyt lämpöpussi kesään

Suomen kesässä vauvat tarvitsevat hellevaatteiden lisäksi myös lämmittäviä vaatteita sekä lämpöpussin vaunuihin. Varsinkin tämä viime aikojen sää on saanut minut entistä vakuuttuneemmaksi, että vauvalle tarvitaan enemmänkin sitä lämmittävää kerrastoa, kuin hellevaatetta. Meidän kesävauvamme sai tämän ihanan pirteän kesälahjan Jollyroomilta ja voi, kuinka tämä saikin meidät iloisiksi. Olin nimittäin pohtinut jo pidempään, että mistä löytäisin kevyen lämpöpussin kesää varten, sillä talvelle meiltä löytyy jo oma versio. 

Nordlys.lampopussi.jpg

Olemme suosineet vauvan tarvikkeissa ja vaatteissa melko neutraaleja sävyjä, johon tämä ihanan pirteän mintun sävyinen lämpöpussi tuo kivaa vaihtelua. Kyseessä on merkin Nordlys Light Mini -kevytlämpöpussi, joka on tarkoitettu nimenomaan myös kesäkäyttöön olematta liian kuuma vauvalle.

kevytlampopussi.jpg

Pussissa on takana kolot vaunujen turvavöille sekä kumisia nyppyjä, joka estää valumista. Pussin hupussa on kiristysnyörit ja vetoketjun saa kokonaan auki siten, että pussia voi käyttää myös makuu- tai leikkialustana. Testasin pussia myös turvakaukaloon, mutta mielestäni se on siihen liian iso. Siispä käyttökokemuksia lisää, kunhan päästään vaunulenkille tätä testaamaan. Kesän lisäksi tätä voisi käyttää toki myös lämpöisemmällä kevät- tai syyssäällä.

lampopussi.kevyt.nordlys.jpgplacefordreams.vauva.jpg

Täällä on muuten odottavat fiilikset jo tulokkaan suhteen. Nyt jos vauva päättäisi tulla, ei hän enää olisi edes ennenaikainen. Alle kolme viikkoa laskettuun aikaamme, joten jännät on paikat! Kuitenkin vaikuttaisi siltä, että huomisesta ei vielä tule ensimmäinen äitienpäiväni, vaan saan juhlistaa omaa äitiä täydellä huomiolla.

Yhteistyössä Jollyroom.fi

2 kommenttia “Kevyt lämpöpussi kesään

    1. Oikeassa olet, kiitos! Niin sitä vain tulee virheitä, kun ei nuku kunnolla pientä lasta hoitaessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *