Uusi työhuoneemme

Vaihdoin tosiaan vauvalle alunperin suunnitellun huoneen työhuoneeksi ja tässä kuvaa vielä vaiheessa olevasta työhuoneestamme. Voin vain kertoa, että viimeisillään raskaana olevalle en suosittele mitään sisustusprojekteja, sen verran on mieli ailahteleva 😉 Mies on saanut kokea tästä osansa, sillä tietenkin taulujen poraamiseen yms tarvitsen hänen apuaan. En kuitenkaan osaa lainkaan tehdä päätöksiä mistään pysyvistä ratkaisuista näillä hormoneilla! Onneksi äitini on tulossa sunnuntaina meille äitienpäivän viettoon ja hän saa auttaa lopullisissa ratkaisuissa (PS. äiti, sunnuntaina suunnitellaan sitten taulujen paikkoja ;D ).

kotitoimisto.tyohuone.jpg

kotitoimisto.tyohuone.2.jpg

tyohuone.taulut.desenio.jpg

kotitoimisto.tyohuone.1.jpg

Tätä kaikkea vaikeuttaa siis se, että vauvan huone on hänen vain vauva-ajan ja sitten taas olisi ajatuksissa vaihtaa hänelle tämä isompi huone, jotta kaikki lelut ja leikit mahtuu huoneeseen paremmin. Siispä kaikista poratuista paikoista pitää olla täysin varma, että ne sopivat sitten seuraavaankin tarkoitukseen. Eli ei mikään helppo rasti huomioiden tämä ailahteleva mieli ja samaan aikaan se pikku paniikki saada kaikki valmiiksi ennen vauvan tuloa 😀

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Uusi työhuoneemme

  1. Poraamisen sijaan voin suositella 3M:n taulutarroja! Eivät jätä mitään tahmajälkiä seinään ja niillä saa ripustettua painavemmankin taulun. Näitä löytyy ihan k-raudoista. Olemme myös itse vaihdelleet taulujen paikkoja ja tarrat on siltikin pysyneet todella hyvin. Meidän seiniin ei ainakaan enää porata ainuttakaan taulureikää 🙂

    1. Kiitos Tuulia vinkistä! Mieheni tuli itseasiassa juuri kotiin K-Raudasta näiden tarrojen kanssa ja mietin, että jääkö näistä liimoja / meneekö maalit. Kiitos siis vahvistuksesta, että näin ei käy! 😊 Meillä siis tarrataan myös jatkossa! Tuntuu niin pahalta ihan uuteen kotiin heti tehdä reikiä 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *