Bugaboo Donkey Mono

Meidän rattaat ovat kotiutuneet ja ajattelin kirjoittaa hieman ensitunnelmista niiden suhteen. Kirjoitin aiemmin täällä, että mistä rattaat tilasimme (Babyplus -verkkokaupasta) ja tilausprosessista, joten käy ihmeessä lukemassa, jos se meni sinulta ohi ja asia kiinnostaa. Tuossa aiemmassa postauksessa kirjoitin myös, että miksi päädyimme juuri tähän malliin ja nyt kuvakin sen jo kertoo 😉 Siispä ennen kuin saamme itse vaunujen päähaltijan maailmaan, testasi karvakaverimme kyytiä valmiiksi.

bugaboo.donkey.mono.dog.jpg

Saatuamme rattaat kotiosoitteeseen, kokosi mieheni ne kasaan ja se sujui nopeasti. Kuomu vaati eniten keskittymistä, mutta muuten vaunut saatiin kokoon oikein näppärästi. Olin hieman jännittänyt etukäteen, että kuinka vaunujen korkeus käy pitkälle työntäjälle, mutta ihan turhaan. Vaunun koppa on oikein hyvällä korkeudella ja työntöaisaa saa säädettyä itselle juuri sopivaksi. Ystävilläni oleva Bugaboon Cameleon on nimittäin ihan todella matala malli ja aikoinaan luulin kaikkien heidän rattaiden olevan yhtä matalia. Olin kyllä työntänyt tätä Donkey mallia aiemmin, mutta jostain syystä jännitin silti loppuun asti tuota korkeutta.

Muutenkin ensivaikutelmat olivat erittäin positiiviset. Osia on helppo vaihdella ja kaikki vaikuttaa toimivan oikein hyvin. Kokeilin ensitöikseni miten auton turvaistuin kävi rattaisiin, sillä se tulee kuitenkin olemaan alkuun käytössä kopan ohella. Meillä on istuimena Maxi Cosin Pebble Plus, joten vaunuihin sopivat adapterit tilasin myös Babyplussalta valmiiksi. Koppa on helppo irroittaa rungosta ja adapterien asennus sujui myös hyvin. Myös istuin oli helppo klikata paikoilleen, joten tällä kombolla liikutaankin sitten oikein mielellään autoreissuilla.

bugaboo.adapter.maxicosi.jpg

bugaboo.donkey.mono.maxicosi.jpg

Ensivaikutelmat rattaista on todella hyvät ja nyt ei maltettaisi odottaa, että vauva saapuu maailmaan näillä ajelemaan. Ihanaa kesävauvassa on kyllä se, että pääsemme ulkoilemaan ainakin sään puolesta sitten nopeasti. Palaan kertomaan rattaista sitten, kunhan niitä on ihan kunnolla päästy ulos testaamaan vauvan kanssa.

Rattaista on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

Yhteistyössä Babyplus.nl

2 kommenttia “Bugaboo Donkey Mono

  1. Onko ollut millaiset nämä Bugaboot yhdellä lapsella käytössä? On kestänyt tasapainossa ym, vaikka on paino vain toisella puolella?
    Meilläkin melko varmasti näihin päädytään.

    1. Vauva-aikana (kopassa) tuota tasapainoasiaa ei huomannut lainkaan, mutta nyt kun melkein 11kg puntti istuu kyydissä niin esimerkiksi kaltevalla tiellä saa kyllä tukea tuota vasenta laitaa enemmän työntäessä. Eli kyllä sen huomaa tietyissä olosuhteissa, mutta tasasella tiellä ei tunnu juuri lainkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *