Vauvan huonetta

Muutama kuva keskeneräisestä vauvamme tulevasta huoneesta. Vanha työhuone muutti isompaan huoneeseen ja vauvamme pääsi lähemmäs meidän makuuhuonetta käytännön syistä. Jälleen totean, että eipä hän tule huoneessa alkuun aikaa viettämään, mutta pitäähän se oma huone silti olla 😉 Lipastoon oli helpompi järjestää pikkuisen vaatteet koottain, kuin isoon kaappiin ja taas lipaston päälle tulevalla hoitopisteellä on sitten kätevä pukea ja hoitaa vauvaa. Toinen hoitopaikka tulee sitten kylpyhuoneeseen, jonne pitääkin vielä hankkia oma alusta. 

leikkiauto.jpg

Minituden Cool Kid valolaatikko saatu Jollyroomilta. Puinen auto on isäni aikoinaan veljelleni tekemä ja se onkin paras mahdollinen ajopeli tulevalle minille.

vauvanhuone.jpgvauvanhuone.placefordreams.jpgvauvanhuone.1.jpg

Vauvan taulut odottavat vielä tauluhyllyjä ja hoitopisteelle pikaisesti asennetut Jollyroomilta saadut Minituden säilytyskorit odottavat fiksumpaa asentamista. Nojatuolin tilalle on myös tulossa ihana vanha keinutuoli, jossa minuakin on vauvana hellitty. Säilytyskorissa oleva norsu on myös saatu Jollyroomilta ja kyseessä on tämä kaveri. Keskimmäisen korin soiva kani oli taas yllätyksenä mukana vaunujemme toimituksessa ja se siis Babyplussalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *