Koti ilta-auringossa

Kuinka ihanaa onkaan, kun vihdoin säät ovat hieman keväisemmät ja saamme nauttia ihanasta valoisuudesta aamusta iltaan! Toki tässä ikkunanpesu jälleen muistuttaa itsestään tämän kaiken valon myötä, mutta näin loppuvaiheessa raskautta on vain pakko yrittää olla kiinnittämättä huomioita näihin pikku juttuihin. Itse kun ei hommiin voi enää ryhtyä, niin on vain totuteltava pieneen epätäydellisyyteen kotona. Ikkunoista huolimatta nautin 110% tästä auringosta ja tässä yksi ilta nappasin tännekin muutaman kuvan ilta-auringon aikaan kotoamme.

 

olohuone.valkoinen.harmaa.jpgplacefordreams.sohva.jpgvm-carpet.hattara.jpgolohuone.isot.ikkunat.jpgilta-aurinko.placefordreams.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *