Tv-Tasolla ja koneongelmia

Tiedättekö koneeni sanoo ihan lähipäivinä varmasti itsensä irti, käy jo nyt niin hitaalla. Blogin päivittämiseen menee ihan tuhottomasti aikaa, sillä kuvien käsittely on niin hidasta sekä myös tämä kuvien lataaminen tänne blogin serverille. Toivottavasti saisin pian hankittua uuden koneen, jotta tämä olisi taas hieman nopeampaa puuhaa.

Onneksi kuvaamiseen ei mene läheskään niin kauaa, kuin muuhun bloggaamiseen. Olen täällä ahkeroinut eilen ja vaihtanut huoneiden järjestystä. Tässä kuitenkin vielä kuvaa alakerrasta Tv-tasomme kulmalta. Tämän suloisen pienen kaktuksen sain Ystävänpäivänä Jotexin lakanoiden kanssa ja se on ilahduttanut paljon. En ole kova viherkasvien ystävä, sillä kyllästyn niihin niin nopeasti, mutta tämä kaktus on ollut asia erikseen. Apinakin pääsi eilen vauvan tulevaan huoneeseen, mieheni ehtikin jo ihmetellä tätä kaveria alakerrassa.

 

placefordreams.tvtaso.jpgtvtaso.placefordreams.jpg

Tänään jatkuu vielä vauvan vaatteiden pyykkäys, mutta muuten ajattelin ottaa ihan rennosti. Sitä huomaa väsyvänsä paljon aiempaa nopeammin puuhastellessa tämän mahan kanssa. Tänään näyttäisi olevan ihan jopa aurinkoinen sääkin, joten jospa pääsisi hetkeksi pihallekin istumaan.

Huippua viikonloppua sinne. Pidetään sormet ristissä, että Vappuna olisi kaunis sää!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *