Babyshowerit

Sain mitä ihanimman yllätyksen sunnuntaina, kun rakkaat ystäväni järjestivät minulle vauvakutsut. Mieheni oli huijauksessa mukana, kun luulin meneväni hänen kanssaan brunssille ja asioita hoitamaan, mutta ravintolan pihassa minua odottikin ihan toinen yllätys. Olen niin otettu ja kiitollinen ystävilleni tästä ihanasta yllätyksestä, että vieläkin hymyilyttää! Kiitos siis rakkaat vielä kerran mitä ihanimmasta sunnuntaista <3 Jopa vaippakakku oli vauvalle tehty, kuinka suloinen tämä onkaan!

Tässä ollaan jo sen verran loppusuoralla, että tänään aloin vihdoin pyykkäämään vauvan vaatteita, jotta on sitten päälle puettavaa, kun hän maailmaan saapuu. Meillä menee myös huonejärjestys vielä uusiksi, sillä aiemmin vauvan huoneeksi suunnitellusta huoneesta tuleekin työhuone ja taas työhuoneeseen rakentuu vauvan huone. Tai no, alkuunhan vauva nukkuu meidän makuuhuoneessa, mutta kunhan unet alkavat maistua omassa huoneessa, siirtyy hän sitten tuohon tulevaan huoneeseensa. Tästä sisustusprojektista pian lisää!

IMG_6671.jpgIMG_6646.jpg

Turvonnut, mutta onnellinen! Silmät nakkisämpylöinä tästä loppusuoran turvotuksesta ja sormuksista en ole enää aikoihin unelmoinut. Olo kuitenkin melko hyvä, kun selkäsäryistäkin päästiin töiden loppumisen myötä. Nyt vain odotellaan loppuviikot malttamattomina pikkuisen saapumista maailmaan.

2 kommenttia “Babyshowerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *