Äitiyslomalla!

Nyt se alkoi, äitiyslomani! Tai pari viimeistä työpäivää menee sairaslomalaisena, sillä selkäni sanoi yhteistyösopimuksen irti lopullisesti. Mutta töihin seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella, hurjaa! Kovin elin alkuraskaudessa harhaluulossa, että tekisin kaikkea kivaa lomalaisen lailla mammalomalla, mutta oikeastaan tämä aika tulee menemään lataillessa akkuja tulevaan. Unen tarve on kasvanut ihan valtavasti loppuraskautta kohden, johtunee kaiketi siitä, että yöt ovat niin katkonaisia. No meinaan ottaa kaiken irti ja hypätä sohvaperunaksi täysin ilman morkkiksia tekemättömyydestä. Kohta sitä ollaan palvelusväkenä 24/7, joten nyt on aika varastoida omaa leppoista oloaikaa. 

mama.1.jpg

mama.jpg 

mama.3.jpg

 

 

 

 

 

 

Meidän karvainen lapsemme ei ole tuntunut vielä tajuavan laisinkaan mitä tulevan pitää. Jännityksellä odotamme, kuinka hän suhtautuu tulevaan elämänmuutokseen. Jos teillä hyviä vinkkejä koiran ja vauvan tutustuttamiseen, niin otan niitä iloiten vastaan.  

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Äitiyslomalla!

  1. Velipoika perheineen totutti isot koiransa vauvan tuoksuun viemällä kotiin vauvan pipoa/harsoliinaa tms. haisteltavaksi ennen kuin tulivat sairaalasta kotiin. Sitten kuulemma ekana laittoivat vauvan lattialle ja käskivät koirien tutustua ettei sitten tarvitsisi koko ajan olla nuuhkimassa muutoin:) Heillä oli isot noutajat ja eivät tuon jälkeen enää ihmeemmin piitanneet vauvasta. Tämä tietty koirakohtaistakin. <br />
    <br />
    Hyvää mammalomaa! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *