Bugaboot Hollannista

Lastenvaunuja vertaillessa voi mennä hieman sekaisin kaikesta valikoimasta. Minulle oli kuitenkin heti alusta saakka selvää, että mitkä rattaat meille hankitaan. Olen tässä vuosien saatossa kuullut niin paljon kehuja Bugaboon rattaista ystäviltäni ja tutuilta, että merkin valinta myös meille oli selvää. Meidän perheen seniori, Zorro-koira taas määritti sen, että mikä malli Bugaboon valikoimasta on meille paras. Toiveissani on käydä koiramme sekä vauvan kanssa tulevaisuudessa paljon ulkoilemassa ja koiramme jaksaminen kävelylenkeillä on melko vaihtelevaa. Nyt olen saanut napattua hänet aina syliini, mutta pian käteni ovat varattuina vaunujen työntelyyn. Siksi valitsimme meille Bugaboon Donkey Mono -rattaat, jossa on tuo sivukoppa tavaroita sekä tietty koiravanhustamme varten. Älkää naurako, tämä tulee helpottamaan arkeamme varmasti mielettömästi!

Päädyin suositusten kautta tilaamaan vaunut Hollannista, Babyplus.nl -verkkokaupasta, jossa Bugaboo vaunujen hinnat ovat Suomen hintoja edullisemmat. Ymmärtääkseni merkin jälleenmyyjiä on myös vain Helsingissä, joten muu Suomi, tämä nettikauppa myös vinkkinä teille! Sivustolla on kielenä Hollannin lisäksi Englanti, joten väärinymmärryksiä ei tule. Bugaboon kohdalla hinta ei näy sivustolla suoraan, vaan ottamalla heidän asiakaspalveluun yhteyttä ”Request Product” -linkin takaa saat hinnan sekä vastauksia kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Meille oli tärkeää tilata myös toivomamme lisävarusteet samasta paikasta, joten voit lisätä hintatiedusteluusi koko toivomasi paketin.

Kuvankaappaus%202017-4-5%20kello%2019.31

Yhteydenpito Babyplussan asiakaspalveluun sujui koko ajan hyvin ja he vastasivat kysymyksiini nopeasti. Kun tilaus oli hyväksytty odotettiin vaunujen tuloa Bugaboolta Babyplussalle. Kun vaunumme olivat saapuneet ja pakattu, lähetettiin minulle sähköpostiin linkki, jonka kautta pääsi turvallisesti maksamaan tilauksen. Tilauksen maksun jälkeen sainkin heti vahvistuksen, että lähetys on matkalla. Seuraavana päivänä sain seurantalinkin, josta näin koko ajan missä lähetys kulkee. Lähetyksen saapuessa Suomeen, sain kuljetusyhtiöltä tekstiviestillä kysymyksen jossa oli vaihtoehtoja toimitusajoille. Päiviä oli ehdotettu useampia ja samoin kellonaikoja. Valitsin toimitusajaksi heti seuraavan päivän iltatoimituksen ja postimies kantoi paketin lähetyksen suoraan kotiimme. Ei siis tarvitse olla kotona passissa koko päivää lähetystä odotellessa.

1-Desktop46.jpg

Postimies kysyi lähetystä tuodessaa, että mitä täällä oikein on, kiinalainen kotiapulainen vai? 😉 Kevyt 32kilon lähetys. Kiltisti hän kuitenkin kantoi lähetyksen kodinhoitohuoneeseemme odottamaan miestäni kotiin sitä kokoamaan.

 

Tuotteista on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. 

Yhteistyössä Babyplus.nl.

3 kommenttia “Bugaboot Hollannista

  1. Hei Jennifer, olisin vastannut sinulle sähköpostitse, mutta et jättänyt kommenttiisi yhteystietojasi. Otathan minuun meilitse yhteyttä ja voin kertoa sinulle lisää

  2. Heips ! Elokuussa vasta LA. Kuinka kauan meni tilauksen tukemisessa? Entä oletko ollut tyytyväinen näihin rattaisiin entä näin vasta blogisi niin onko ollut vielä kirjoitusta miten toimii talven säässä ? 🙂 minulla myös pieni koira niin haluaisin hyvät joka sään / maaston lenkkivaunut. En tiedä voiko kaikkea saada samassa. Pää menee pyörälle vaihtoehdoista.

    Ja jos vaikka yksityisesti haluat kertoa mikä tuli rattaiden / turvakaukalon loppusummaksi.

    1. Moikka! Tilaus tuli itseasiassa nopeammin, kun kuvittelin. Olisikohan 3viikkoa mennyt (olin valmistautunut kahteen kuukauteen). Minun on itseasiassa pitänyt kirjoittaa pidempi postaus käyttökokemuksista nyt pidemmän aikaa näitä käyttäneenä! Mutta talvella kulkee mielestäni hyvin, koska näissä ilmarenkaat. Toki jos lunta on puoli metriä, ei näilläkään pääse kunnolla eteenpäin. Nämä kulkee myös hyvin vaikeammassakin maastossa! Me olemme lenkkeilleet näillä vaikka missä ja aina ovat toimineet hyvin. Ja siis tosiaa nyt vasta olen huomannut, että oikeastaan vaikeaa saada kaikki ominaisuudet samoihin rattaisiin 😉 Näillä kun ei esim suositella juoksua ja me kaipaamme nyt juoksurattaita. Myöskin matkarattaat ovat jääneet meillä pysyvästi autoon, sillä en vain jaksa näitä aaseja enää kaupoille ottaa jos siis autolla mennään 😀 Mutta kirjoitan tässä parin vkon sisään vielä sen kattavamman postauksen, niin yritän listaa kaikki plussat ja miinukset siihen kattavasti.

      Meidän turvakaukalo oli ystäviltämme ostettu, joten sen hinnasta tuolta en osaa sanoa. Myöskin jos haluat Donkey2:set niin luulempa niiden liikkuvan eri summassa. Kannattaa laittaa tuonne kyselyä ja tarjouspyyntöä; mitä enemmän lisäosia yms tilaat, sitä paremman pakettitarjouksen saat! Me ostettiin mm HP lämpöpussi sekä kuppiteline samalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *