Valoisa olohuone

Aurinkoisina päivinä olohuoneemme kylpee valossa ja nautin näkymästä kyllä niin kovin. Tuijottelen paljon mielummin tätä maisemaa valoisaan aikaan, kun vaikkapa vastapäisen seinän telkkaria. Olisin halunnut meille ison kulmasohvan alkuun, kun uutta sisustusta mietittiin. Lähinnä ihan mukavuussyistä, mutta onneksi päässä painoi kuitenkin enemmän halu jättää ikkunan edusta tyhjäksi. Tai no täysin tyhjä tämä ei ole, mutta nuo pöydät ovat tarpeeksi kevyet, eivätkä piilota kaunista maisemaa liikaa. 

olohuone.isot.ikkunat.jpg

Pihalla näkyvä metsikkö estää myös liiallisen auringon porotuksen ja kotimme ei olekaan ollut lainkaan liian kuuma aurinkoisina päivinä. Puut antavat kivaa suojaa, mutta aurinko pääsee valaisemaan niiden lomasta kuitenkin ihan tarpeeksi.

olohuone.sisustus.valoisa.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Valoisa olohuone

  1. Teillä on kyllä niin käsittämättömän upeat maisemat, ettei ihme, jos niitä ei tee mieli peitellä turhaan ♥ Kaunista ja ihana tuo silkinpehmeä matto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *