Vauvan vaatteita

Tässä pieni katsaus vauvan vaatteisiin. Näitä on kaapissa paljon enemmän, mutta tässä muutamia joita ihan ensimmäisinä hankittiin. Minähän olin ihan raskauden alussa NYCin matkallamme ja kärsin siellä aikamoisista pahoinvoinneista. Itselleni en sieltä paljoakaan siis voinut ostaa vaatetta, joten korvasin omat ostokset vauvan vaatteilla. Toki niin alussa raskautta piti hillitä itseään hieman, sillä koskaanhan ei voi tietää mitä tapahtuu. Sukupuolikaan ei tietenkään ollut vielä tuolloin tiedossa, joten kaikki vaatteet hankittiin neutraaleissa sävyissä.

BabyGap vei jenkeissä mennessään ja sieltä hankin tämän neulospuvun takin, housut, pipon sekä tossut(näkyy alemmassa kuvassa). Myös BabyUggit ostin jenkeistä.

vauvanasu.jpg

Collari- sekä teddyhaalari molemmat BabyGap.

vauvan.haalarit.jpgbabygap.haalari.jpg

Alla kuvassa taas ihan täältä kotimaasta ostettuja vaatteita (sukkia lukuunottamatta). Neulevaatteet Zarasta ja Body Lindexiltä.

vastasyntyneen.asu.jpg

Tuttinauhaan ihastuin heti sen nähtyäni, niin kaunis tämä luonnollinen puun sävy.

vauvan.vaatteet.jpg

Vauva pääsee ensiunilleen kotona sitten joko yöpuvuissa, joita on jo hankittu useampaa eri kokoa vastaavia malleja sekä tuossa kapalopussissa. Katsotaan missä hän sitten viihtyy parhaiten. Kuvan yöpuku Zalandolta.

lovetoswaddleup.unikapalo.jpglovetodream.swaddleup.unikapalo.jpg

Love to Swaddle Up kapalopussi sekä tuttinauha saatu Raskauskeiju.fi -verkkokaupasta. Tästä kapalopussista olen lukenut niin paljon kehuja, etten malta päästä testaamaan sitä meidän pienokaiselle. Kapalon avulla vauvan pitäisi rauhoittua nopeammin uneen. Kirjoittelen vaikka vielä kokemuksia, kunhan testaajamme saapuu maailmaan.

 

Vinkkinä vielä aiheeseen liittyen, että Boozt.comillaimp?type(inv)g(20804978)a(2042464) saa Mini20 merkatusta vauvan- ja lastenvaatevalikoimasta -20% alennusta tällä viikolla. Tätä alevalikoimaa selatessani huomasin, että tuollahan on vaikka kuinka kivoja pienten vaatteita. Ainakin itselläni nyt raskaana kaupoissa kiertely ei ole todellakaan suosikkipuuhaa, joten nettikaupat ovat nousseet suosikeiksi.

 

2 kommenttia “Vauvan vaatteita

  1. Ihania vaatteita vauvalle. Ja, muutenkin ihastuttava blogi sinulla. Kiva kun piipahdit blogini puolella, tervetuloa toistekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *