Omenapuun oksia

Sain viikko sitten äidiltäni omenapuun oksia meidän kotia koristamaan. Nyt oksat alkavat hiljalleen puhjeta kukkaan ja ovatpas nämä tosiaan kivaa vaihtelua muiden kukkien rinnalle kotiin. Kunhan oksat ovat puhjenneet, niin otan teille taas lisää kuvia. Nämä tuovat kyllä ihanasti kevään tuntua kotiin.

Emme malta odottaa muuten pihakauden korkkaamista! Tässä satanut välissä taas lunta ja nyt toivon tänne paljon aurinkoisia päiviä niiden sijaan. Kunhan ilmat lämpenevät, niin varmasti pihatyömmekin pääsevät alkamaan ja saamme tuon ruman lautakasan muoveineen tuolta pihalta pois. Jospa viimeistään äitiyslomallani pääsisin nauttimaan päiväkahvitkin auringonpaisteeseen ulos.  

avokeittio.ruokatila.jpg

valkoinenkeittio.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *